Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Hartslag meten met app?

Meer en meer apps helpen ons onze gezondheid op te volgen. Hoewel de meeste ervan eerder recreatief gebruikt zullen worden, wil Fibricheck een app zijn die de dokter helpt om de gezondheid van de patiënten beter op te volgen. Gezondheid 2.0 als het ware.

De technologische evolutie gaat snel, zo ook in de gezondheid. Bijna elke dag worden er nieuwe apps gelanceerd waarmee u bijvoorbeeld uw hartslag kan meten. Een voorbeeld hiervan is de Fibricheck. Groot verschil met de andere apps is dat u Fibricheck voorgeschreven krijgt van de dokter. U kan de app installeren op uw smartphone maar de arts geeft u een login om die te kunnen gebruiken.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 16:46:27)