Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZNA bouwt een nieuw ziekenhuis

Op bouwenaanzna.be kunt u de volgende jaren de bouw van het nieuwe ZNA-ziekenhuis op de voet volgen. Het nieuwe ZNA-ziekenhuis komt naast park Spoor Noord, tussen het Kempisch dok en de Noorderlaan. Met zijn 19 verdiepingen zal het ZNA-ziekenhuis met kop en schouders uitsteken boven de andere torens in de buurt. In 2019 moet de bouw van het ziekenhuis afgerond zijn.

 

Het nieuwe ZNA-ziekenhuis wordt een algemeen ziekenhuis met 340 hospitalisatiebedden. Het merendeel van de diensten die er een plaats krijgen, zijn vandaag gevestigd in ZNA Stuivenberg. Er komt onder meer een spoeddienst, operatiekwartier, intensieve zorg, brandwondencentrum, hospitalisatie-afdelingen, dagziekenhuis, raadplegingscentrum en een pediatrie-afdeling. Daarnaast verhuist ook de kraamafdeling van ZNA Sint-Erasmus naar dit nieuwe ziekenhuis.

 

http://bouwenaanzna.be/

 

 


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 21:16:53)