Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Orthopedisch chirurg dr. Wim Vanhove is Strafste Gentenaar 2

​Dr. Wim Vanhove, orthopedisch chirurg bij het UZ Gent, is maandagavond in het Gentse Marriott Hotel verkozen tot Strafste Gentenaar van 2015 in de categorie Academisch.

 

Kunstarm
Dr. Vanhove haalde in september vorig jaar samen met revalidatiearts dr. Sybille Geershet nieuws met de ontwikkeling van een revolutionaire kunstarm. Een jongeman die twee jaar daarvoor zijn arm was verloren, kreeg de prothese die via een implantaat in het bot van de bovenarm werd bevestigd. De resterende zenuwen werden aan andere spieren gekoppeld, waardoor de patiënt zijn nieuwe arm en hand met zijn gedachten kan sturen. De doorbraak vond internationale weerklank.

 

Teamwerk
In zijn bedankingsspeech benadrukte dr. Vanhove gisteren het belang van samenwerken. Hij beklemtoonde dat de medische doorbraak het werk was van een heel team en maakte van de gelegenheid gebruik om de teamleden nadrukkelijk te bedanken, net als de patiënten die het team hun vertrouwen hadden geschonken.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 16:46:06)