Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Nationaal MS Centrum behaalt JCI accreditatie

Als eerste revalidatieziekenhuis in de Benelux heeft het Nationaal MS Centrum op maandag 16 oktober 2017 het kwaliteitslabel van Joint Commission International (JCI) gekregen. Met het behalen van de ‘Gold Seal of Approval’ behoort het Nationaal MS Centrum tot de meest toonaangevende zorginstellingen in de wereld.

Joint Commission International (JCI) is een organisatie die internationale normen, de zogenaamde JCI standards, vastlegt voor kwaliteitsvolle en veilige zorg voor elke patiënt.  Als een audit door JCI aantoont dat het kwaliteitssysteem van de zorginstelling beantwoordt aan de hoge eisen van de standards, verleent JCI een ziekenhuisaccreditatie. Bovendien legt een accreditatie verbeterpunten van een organisatie bloot en gaat ze na of er in de organisatie een cultuur heerst om deze punten aan te pakken en te streven naar een optimalisering van de zorg en kwaliteit.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 00:40:57)