Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Véronique Van Bruyssel wint Student LIKES Award AZ Nikolaas

Op 23 februari reikte AZ Nikolaas voor de derde keer haar "Student LIKES Award" uit. Véronique Van Bruyssel werd met maar liefst 1686 stemmen tot winnaar uitgeroepen. Ze ontving uit handen van personeelsdirecteur Ilse Waumans en verpleegkundig en paramedisch directeur Henk Cuvelier een cheque ter waarde van 250 euro. Ook de twee andere genomineerden, Anne-Lieze Servotte (1414 stemmen) en Elien De Waele (1114 stemmen) werden in de bloemetjes gezet.

 

Met de uitreiking van deze award willen we studenten in de bloemetjes zetten die de voorbije jaren tijdens hun stageperiodes of vakantiewerk net iets meer indruk maakten op hun stagementoren en collega's. Elke verpleegafdeling kon studenten nomineren. Uit de zeven kandidaten die de afdelingen dit jaar nomineerden, selecteerde de jury Véronique, Anne-Lieze en Elien als finalisten. Deze selectie gebeurde hoofdzakelijk op bais van de motivatie door de stage-afdeling en eventuele evaluaties op andere diensten.

 

Véronique verzamelde de meeste likes op Facebook en stemmen op het intranet.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 02:12:55)