Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Goede redenen voor een nieuwe job bij Zorgbedrijf Antwerpen

1. Overal in Antwerpen

Je kan de handen uit de mouwen steken op meer dan 100 werkplekken van Zorgbedrijf Antwerpen èn bij mensen thuis.


2. Leren en groeien

We zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en graag doet, zodat je talenten tot hun recht komen. Je wordt goed ondersteund door je meer ervaren collega’s en je leidinggevenden. Bovendien mag je regelmatig een opleiding volgen.


3. Altijd in beweging

Zorgbedrijf Antwerpen investeert in een uitgebreider en sterker aanbod. We zoeken constant naar vernieuwing: extra plaatsen om onze diensten aan te bieden, innovatieve zorgtechnieken, experimenten met ideeën van ons personeel ...


4. Werk en privéleven in balans

Omdat je maar goed kunt zorgen voor anderen als je jezelf goed voelt, krijg je bij ons de beste voorwaarden om je leven en je werk te combineren.


5. Je maakt een verschil

Werken bij Zorgbedrijf Antwerpen, dat betekent dat je je inzet voor tienduizenden senioren en gezinnen die een helpende hand kunnen gebruiken. En dat voelt goed.


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 20:43:34)