Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Zorgbedrijf Antwerpen zoekt enthousiaste verpleegkundigen

Met 4350 zijn ze, de gemotiveerde werknemers van Zorgbedrijf Antwerpen. Dag in dag uit geven ze ruim 17.000 Antwerpse senioren de aandacht en zorg die ze nodig hebben. Om al die klanten de juiste verzorging en hulp te kunnen blijven geven, zoekt de grootste speler in de Antwerpse zorgsector versterking.


Enthousiaste (hoofd)verpleegkundigen die voor de ouderen in onze samenleving echt iets willen betekenen, dat zijn de mensen waarnaar Zorgbedrijf Antwerpen op zoek is. Mensen zoals Karima Ben Kabbach en Jessy Hendrickx, twee zorgzame en toegewijde verpleegkundigen die in woonzorgcentrum Lozanahof dagelijks een verschil maken voor de inwonende patiënten. Ze vertellen je waarom ze met hart en ziel voor het Zorgbedrijf kozen.


Veel doorgroeimogelijkheden
Karima Ben Kabbach maakte nog niet zo lang geleden de overstap naar Zorgbedrijf Antwerpen. Ze werkte voordien als verpleegkundige in de privésector, maar was op zoek naar meer: "Enerzijds wilde ik een meer persoonlijke band met mijn patiënten, en die heb ik nu absoluut. Anderzijds was ik ook ambitieus en droomde ik ervan om op te klimmen tot hoofdverpleegkundige. Ook daarom heb ik voor Zorgbedrijf Antwerpen gekozen: het is een bedrijf dat investeert in zijn werknemers met veel doorgroeimogelijkheden. De klik was er meteen."


"Al tijdens de eerste gesprekken heb ik mijn ambities kenbaar gemaakt. En daar heeft mijn werkgever echt rekening mee gehouden. Na een inloopperiode van ongeveer een jaar, mocht ik aan de opleiding tot hoofdverpleegkundige beginnen. En kijk nu: nu stuur ik een heel team van verpleegkundigen aan."


"Het zijn twee heel verschillende jobs, hoor. Als verpleegkundige was ik heel nauw bezig met de bewoners. Als hoofdverpleegkundige werk ik iets meer achter de schermen. Ik heb nog veel contact met de bewoners, maar ik heb ook veel andere uitdagingen. Administratie, budgetten en werkroosters: dat zijn de dingen waar ik me nu het meest mee bezig hou.”


Persoonlijke band met patiënten én met elkaar
Eén van de verpleegkundigen in het team van Karima is Jessy Hendrickx. Zij werkt al 23 jaar voor het Zorgbedrijf en doet dat nog steeds met hetzelfde enthousiasme als op haar eerste dag.


“Ik zou nooit nog willen ruilen," klinkt het overtuigd. "Wat mij het meest aanspreekt in de job, is de band die ik opbouw met de bewoners en hun familieleden. In een ziekenhuis is alles veel vluchtiger. Je leert de patiënten nauwelijks kennen. Hier is dat helemaal anders. Omdat we elke dag contact hebben met onze bewoners, hebben we een duidelijk beeld van hun karakter, hun noden en hun voorkeuren. Dat maakt dat je op een veel persoonlijker niveau met hen kan omgaan. Onze bewoners brengen hier de laatste fase van hun leven door. Het is aan ons om er alles aan te doen om het hen naar de zin te maken.”


“Behalve met onze bewoners, hebben we ook een sterke band met elkaar. Ons team is echt goud waard. Weten dat je op elkaar kan rekenen, dat geeft een heel veilig gevoel. Trouwens, we werken hier met veel nationaliteiten samen. Ik heb al veel exotische desserts en snoeperijen mogen proeven, hoor!”


Ruimte voor initiatief
"Wat ik ook fijn vind," vult Karima aan, "is dat je als werknemer zelf je stempel kan drukken op je werkomgeving. Je krijgt hier de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en je eigen accenten te leggen. Natuurlijk staat het welzijn van onze bewoners altijd voorop, maar we krijgen ook de ruimte om zelf initiatief te nemen, om onze dagen deels zelf in te vullen. Zo starten we weldra met een intern project rond mondzorg en sinds kort hebben we ook konijntjes. Die verzorgen we samen met onze bewoners. Samen hebben we ook de leefzalen van onze bewoners een nieuw kleurtje gegeven. Allemaal op eigen initiatief."


Ben jij een zorgzame en enthousiaste verpleegkundige? Ben je op zoek naar een dynamische en boeiende nieuwe uitdaging? Zorgbedrijf Antwerpen, de grootste speler in de Antwerpse zorgsector, is op zoek naar verpleegkundigen met een hart voor ouderenzorg. Bekijk de vacatures op zorgbedrijf.antwerpen.be.

Bron: vacature.com


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:09:58)