Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

DVC t Binnenhof wint voedingswedstrijd van S-plus

Omdat er in het verleden in de media al wel eens negatieve berichtgeving over het eetgebeuren in woonzorgcentra verscheen, vroeg seniorenvereniging S-plus aan ouderenvoorzieningen in heel Vlaanderen hoe zij binnen hun organisatie omgaan met voeding.

Per provincie selecteerden zij een organisatie die heel wat inspanningen doet om het eetgebeuren beter en gezelliger te maken. Voor de provincie Vlaams-Brabant werd gekozen voor DVC ’t Binnenhof. Dit heeft het dagverzorgingscentrum onder meer te danken aan de keuken die centraal staat in de inrichting en de dagactiviteiten, maar ook aan de actieve rol die de cliënten hierin spelen. Als prijs kreeg het dagverzorgingscentrum tijdens de Week van de Smaak de vintage jukebox van S-plus voor een namiddag in bruikleen. De bezoekers van DVC ’t Binnenhof konden deze prijs wel waarderen.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:19:58)