Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

RevArte heeft eerste loopband met loopanalyse in BelgiŽ

Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem heeft de beschikking over de revolutionaire C-Mill loopband. Verbetering van het looppatroon en valpreventie staan hierbij voorop door gebruik te maken van visuele en akoestische feedback voor loopvaardigheidstraining.

Daarnaast is deze loopanalyse in te zetten bij mensen die bijvoorbeeld een afwijkend looppatroon hebben, een CVA (een beroerte) hebben gehad, met traumatisch hersenletsel of een andere neurologische aandoening. Ook patiënten met een prothese na een beenamputatie komen in aanmerking. In het systeem zitten diverse camera's bevestigd, zodat we een zeer gedetailleerd beeld van iemands looppatroon hebben. Hierdoor is het tevens mogelijk om de patiënt zelf zijn of haar looppatroon te laten zien.

> Lees verder ...

www.revarte.be


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 12:43:40)