Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZOL. Een gezonde ambitie

Als maatschappelijk bewust ziekenhuis omringt het ZOL zijn patiënten met de allerbeste zorgen. Ook onze medewerkers koesteren we bewust, want zij zijn de drijvende kracht achter onze dienstverlening. En daar gaan we als werkgever best ver in...

Wie werkt in het ZOL staat er niet alleen voor. Om onze ambitie naar het verlenen van kwaliteitszorg waar te maken, kunnen wij rekenen op 250 artsen en ruim 3000 medewerkers. Omwille van de omvang van ons ziekenhuis, de voortdurende evoluties in de gezondheidszorg, én onze ambitie om de kwaliteit van ons werk voortdurend te verbeteren, zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers.

Een gezonde ambitie - Werk en lichaam in balans from Ziekenhuis Oost-Limburg on Vimeo.

Een goed evenwicht faciliteren tussen werk en privéleven, dat is voor het ZOL een echte prioriteit. Alleen zo blijven onze mensen elke dag tevreden, loyaal en optimaal presteren. Op alle vlakken streven we ernaar om flexibele oplossingen te zoeken en motiverende initiatieven te lanceren.

Als dat geen gezonde ambitie is!

Ontdek onze vacatures en mogelijkheden om spontaan te solliciteren.

www.eengezondeambitie.be


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 01:26:20)