Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Studievoormiddag over kwaliteit van leven in woonzorgcentra

Op 19 december 2017 organiseert Zorg en Gezondheid een studievoormiddag over kwaliteit van leven in de Vlaamse woonzorgcentra. Deze studievoormiddag vindt plaats naar aanleiding van de publicatie van het sectorrapport Kwaliteit van Leven 2016.

Het Vlaamse indicatorenproject woonzorgcentra (VIP WZC) heeft de voorbije 3 jaar de kwaliteit van leven gemeten in alle Vlaamse woonzorgcentra. Dat gebeurde via een grootschalig onderzoek, uitgevoerd door TNS Dimarso. Dit onderzoek is nu afgerond. Tijdens deze studiedag zullen we de eindresultaten voorstellen.

Wat kan u nu doen met uw eigen resultaten? Hoe moet u deze juist interpreteren? Hoe maakt u de vertaalslag naar een verbetertraject? Hiervoor laten we verschillende voorzieningen aan het woord: zij tonen enkele best practices en verbeterprojecten. 

Programma en gratis inschrijven


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 12:40:25)