Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

"Onze vrijwilligers zijn onmisbaar"

Villa Clementina in Zemst is één van de ruim 1.000 vzw's die al voor het vierde jaar op rij rekent op de opbrengst van De Warmste Week. Vorig jaar werd de ruim 20.000 euro opbrengst integraal geïnvesteerd in personeel.

"We kunnen daarvan ongeveer een halftijdse werknemer betalen, maar zonder vrijwilligers zouden we het nog niet redden", zegt directrice Katia Verhaeren.

"Het voordeel van De Warmste Week, en het geld dat via de Koning Boudewijnstichting wordt ingezameld en verdeeld, is dat we dat budget mogen gebruiken voor wat we willen", legt Verhaeren uit. "In ons geval gaat dat integraal naar de dagelijkse werking, en specifiek het personeel. Want particulieren of bedrijven die ons steunen, willen hun geld vaak liever investeren in iets materieels, zoals bijvoorbeeld onze snoezelspeeltuin. Een vaste, maar haast onzichtbare kost, zoals het personeel financieren, is een pak minder aantrekkelijk."

> Lees verder op www.vrt.be.


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 12:25:03)