Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

HH Leuven ontvangt internationaal kwaliteitslabel

Het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven heeft het internationale NIAZ-Qmentum label behaald. De accreditatie volgt na een uitgebreide audit die plaatsvond van 3 tot 6 oktober 2017. Een team van externe auditoren geeft het ziekenhuis een uitmuntend rapport: ons ziekenhuis voldoet aan maar liefst 98,4 procent van de kwaliteitsnormen.

Het is tijd voor kwaliteit
Het accreditatielabel wordt uitgereikt door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ), een onafhankelijke instelling die kwaliteitsnormen voor de zorgsector ontwikkelt en zorginstellingen hierop toetst. NIAZ maakt gebruik van het internationale accreditatieprogramma Qmentum. Daarbij staat de Q voor kwaliteit, en “mentum” voor momentum: het is tijd voor kwaliteit. Dit programma is in 2007 ontwikkeld door Accreditation Canada en wordt inmiddels toegepast in 27 landen.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:11:00)