Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Hoe een modern hartteam leidt tot topklinische zorg op maat

Percutaan, hybride, minimaal invasief of ‘klassieke’ chirurgie?
“Een patiënt met een hartprobleem wordt in het ZOL altijd eerst gescreend door het hartteam. Wij vinden het belangrijk om het brede scala aan therapieën en ingrepen dat momenteel voorhanden is aan de patiënt te kunnen aanbieden. Een multidisciplinair team van artsen en chirurgen onderzoekt wat voor een specifieke patiënt de beste behandeling is,” aldus interventioneel cardioloog dr. Bert Ferdinande en hartchirurg dr. Herbert Gutermann.

Cardiologie/Cardiochirurgie
Dr. Herbert Gutermann: “Alles met betrekking tot ingrepen voor de behandeling van hartziekten is vastgelegd in internationale richtlijnen die gevalideerd zijn door de Amerikaanse en Europese verenigingen voor cardiologie en cardiochirurgie. Er zijn richtlijnen voor kleplijden: wanneer en hoe behandelen, welke onderzoeken moeten gebeuren… Ook voor endocarditis zijn er aparte richtlijnen, voor coronair lijden, … Dat alles is mooi beschreven.”

> Lees verder ...

 


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:55:16)