Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Modernisering en uitbreiding Sint-Jozefkliniek Bornem bijna

Het ziekenhuis van Bornem ondergaat een ware metamorfose en groeit aanzienlijk in oppervlakte: van ongeveer 16.000 m2 naar 32.000 m2. Hierbij wordt er heel wat gerenoveerd, afgebroken, heropgebouwd en bijgebouwd. Marcel Zoons (Directeur Gebouwen, Techniek en Hoteldienst) ontvangt ons voor een stand van zaken: “De eindmeet is bijna in zicht. Eind 2018 zitten de laatste renovaties erop.”
 
Het ziekenhuislandschap is in constante evolutie. Enerzijds zijn er de vele netwerken of netwerkintenties die gevormd worden, anderzijds wordt er volop gebouwd en gerenoveerd. De Sint-Jozefkliniek, met campussen in Bornem en Willebroek, bevindt zich op beide vlakken in volle beweging.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (25-09-2020 23:54:45)