Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Comfort en innovatie in nieuwe ziekenhuiskamers

De ziekenhuissector maakt een transformatie door en dat gaat gepaard met investeringen in gebouwen en infrastructuur. Daarbij gaat ook aandacht naar het optimaliseren van de kamers. AZ Sint-Lucas realiseerde de modelkamer SLiM. Az Sint Blasius draaide het om en liet zien hoe het niet moet.

 

Als je binnenkomt in de SLiM-kamer van AZ Sint-Lucas valt het frisse, hedendaagse interieur meteen op. De inrichting is vrij strak en er zijn fraaie meubels. SLiM staat voor Sint-Lucas innovatieve Modelkamer. Je vindt het ontwerp in een paviljoen aan de hoofdingang van AZ Sint-Lucas. Het gebouw is opgetrokken uit hout en glas, aan de buitenzijde is er een uitnodigende bank die bij mooi weer goed wordt gebruikt.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 12:54:30)