Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

PatiŽnten nog te vaak buitenstaanders

De initiatiefnemers van ZORG2030, het UZ Brussel, de faculteit geneeskunde en farmacie en de VUB, hebben een eerste rapport opgemaakt van de ideeën en visies die van september tot eind december werden gedeeld op het dialoogplatform www.zorg2030.be.

Ook de output van de dialoogdagen met Nederlandstalige en Franstalige patiënten en met zorgverstrekkers en andere betrokkenen werden aan het platform toegevoegd. In totaal werden 424 suggesties en ideeën online gezet. Er werden op het platform 5 thema’s gecreëerd: “Welke waarden zijn duurzaam?”, “Is de patiënt de expert?”, “Technologische vooruitgang of achteruitgang?”, “Hoe evolueren kwaliteit van gezondheid, onderzoek en onderwijs?” en “Zorglandschap of doolhof?”. Welk beelden krijgen we van de zorg in 2030?

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:05:32)