Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Personeelstekort in de zorg: mannen en belgen gezocht

Nederlandse zorginstellingen boren nieuwe doelgroepen aan in hun zoektocht naar personeel. Er staan duizenden vacatures open en in de komende jaren hangt Nederland een personeelstekort van 125.000 mensen boven het hoofd.

De Valkenswaardse instelling Valkenhof richt zich nu actief op mannen en ziekenhuis ZorgSaam in Zeeland probeert Vlaamse verpleegkundigen naar Nederland te halen.

Het vinden van goed zorgpersoneel is niet gemakkelijk. Er staan op dit moment zo'n 25.000 vacatures open, hoofdzakelijk in de ouderenzorg. Er is een tekort aan gespecialiseerde verpleegkundigen, verzorgenden en als gevolg van nieuw kabinetsbeleid zal de werkgelegenheid in de verpleegzorg met nog eens 70.000 werkenden groeien.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (25-09-2020 23:52:15)