Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Informatieplatform doet H. Hart Leuven efficiŽnter werken

Dichtbij beter” is de slogan van het regionale ziekenhuis H. Hart Leuven. De achterliggende visie? Het ziekenhuis kiest resoluut voor korte communicatielijnen, hechte teams en een nauwe band met de patiënt. Om dat te bereiken, zijn goed geoliede interne processen cruciaal. Zo bouwde Cegeka een toegankelijk intern portaal op basis van SharePoint, dat alle interne informatie up-to-date houdt en centraal beschikbaar stelt.

“Ons verplegend personeel gebruikte SharePoint al een paar jaar om documenten te delen en procedures in te kijken, maar het systeem liep tegen zijn grenzen aan”, begint algemeen directeur Katrien Van Gerven. “Om de betrokkenheid van het personeel en bijgevolg ook de dienstverlening te verbeteren, wilden we een nieuw, gestructureerd platform dat toegankelijk zou zijn voor elke medewerker, over afdelingen heen. Het moest een communicatiemiddel worden en tegelijk een kennisbank, waar iedereen vlot informatie en documenten zou kunnen beheren en terugvinden.”

> Lees verder ...

www.hhleuven.be


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 21:41:00)