Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Medische apps krijgen plaats in Belgische gezondheidszorg

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block wil mobiele toepassingen zoals medische apps een plaats geven in de reguliere gezondheidszorg. Om de kwaliteit en de veiligheid te garanderen voor de patiënt stelt ze een validatiepiramide voor. “Er lopen 24 pilootprojecten sinds 2017.  De evaluatie volgt binnenkort, maar intussen hebben we niet stilgezeten en is dit voorstel tot stand gekomen.”

Digitale toepassingen zijn aan een opmars bezig in de gezondheidszorg. Dankzij die toepassingen kunnen patiënten copiloot worden van hun eigen gezondheid. Applicaties en mobiele toestellen laten hun toe om hun gezondheid sneller en beter op te volgen en te laten opvolgen. Zo kunnen bijvoorbeeld heel wat medische gegevens overzichtelijk worden weergegeven op de smartphone van een patiënt.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:33:05)