Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Vroedvrouwenteam Wit-Gele Kruis wint borstvoedingsaward

Op 20 februari werd de Borstvoedingsaward uitgereikt aan het vroedvrouwenteam van het Wit-Gele kruis Limburg. Mammae moedigt met deze award mensen aan die borstvoeding in een positief daglicht zetten. Naast pakkende verhalen van mama’s ontvingen ze ook vele nominaties voor mensen die achter de schermen hun best doen om borstvoeding vlot te laten verlopen, zoals vroedvrouwen, lactatiekundigen, vrijwilligers, papa’s, ziekenhuispersoneel … Deze nominaties laten zien hoe belangrijk de omgeving is voor een borstvoedende mama.

“Door deze verhalen naar buiten te brengen, dragen we ons steentje bij aan de promotie van borstvoeding. Uit de reacties blijkt dat dit motiverend werkt en mama’s aanmoedigt om langer te kiezen voor borstvoeding,” zegt Martine Boonen, het gezicht achter Mammae.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:08:49)