Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

KankerpatiŽnten en zorgverleners trainen samen voor triatlon

Twintig patiënten van het oncologisch centrum AZ Nikolaas gaan samen met artsen en zorgverleners een indrukwekkende sportieve uitdaging aan. De komende maanden volgen ze samen onder de groepsnaam ‘Tria+’  een gepersonaliseerd trainingsschema met als ultieme doel de Zwintriatlon (1000 m zwemmen, 45 km fietsen en 10 km lopen) op 5 september 2018.

Kanker en bewegen

70 tot 90% van de kankerpatiënten hebben tijdens hun behandeling last van aanhoudende vermoeidheid. Bij 30% blijft deze vermoeidheid ook na de behandeling verder bestaan. Aanhoudende vermoeidheid en gebrek aan energie maken dat men de neiging heeft om minder actief te zijn en steeds meer te rusten. Op deze manier gaat de conditie echter verder achteruit en kosten inspanningen steeds meer moeite. Enkel door te bewegen kan men deze vermoeidheid terugdringen.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:15:07)