Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Minister Vandeurzen opent Escape Room

In 35 middelbare scholen in Vlaanderen wordt de komende weken een escape room geïnstalleerd. Laatstejaarsleerlingen in de middelbare scholen kunnen zo ontdekken hoe straf een job in de zorgsector is. De leerlingen moeten eruit ontsnappen door samen te werken en puzzels op te lossen. Spelenderwijs maken ze kennis met de vele facetten van werken in de zorg. Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin opende vandaag de eerste escape room in het Sint-Eduardusinstituut in Merksem.

Minister Jo Vandeurzen: “De escape rooms zijn een onderdeel van onze ‘Ik ga ervoor’-campagne waarmee we al een aantal jaar promotie voeren voor werken in de zorg. De komende jaren hebben we nog veel nieuwe en getalenteerde krachten nodig in die sector. We richten ons vooral tot de verpleegkundigen in spe, want onze ouder wordende bevolking heeft steeds meer vraag naar zorg en gemotiveerde verpleegkundigen kunnen die zorgvraag invullen. Met onze escape room zeggen we aan jongeren die voor hun studiekeuze staan: werken in de zorg is uitdagend en biedt veel carrièremogelijkheden.”

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (13-06-2021 23:17:18)