Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Marie (32) vond haar roeping op zomerkamp

Voor Marie was het op haar 17e al duidelijk: zij moest en zou met mensen met een beperking gaan werken. Reden daarvoor? Een zomerkamp voor mensen met een beperking dat ze mee begeleidde. Dus koos ze resoluut voor ergotherapie, en na een tijdje zoeken en proberen heeft ze nu haar plek gevonden in woonzorgcentrum Ten Kerselaere.  

“Het was echt heel snel duidelijk: dat kamp gaf mij zoveel voldoening, dat ik er maar mijn job van gemaakt heb. Meteen na het middelbaar ben ik ergotherapie gaan studeren, en dankzij verschillende stages en jobs heb ik nu echt gevonden wat mijn ding is. Ik heb stage gelopen in een woonzorgcentrum, in een ziekenhuis en bij mentaal gehandicapten, en daarna gewerkt als opvoedster, bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen en bij blinden en slechtzienden. Ik heb echt op mijn gemak mijn weg kunnen zoeken.”

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:20:50)