Er zijn 1081 jobs bij CareJobs.be


We maken het vinden van een baan nog gemakkelijker!
Zoek Direct òf maak een JobAlert aan.blue bluehz

 

orange orange
Via CareJobs zijn op dit moment 1081 jobs te vinden. Op de jobs pagina kun je alle jobs bekijken.

Open Dialogue in de geestelijke gezondheidszorg

Na een congres en een masterclass rond Open Dialogue in 2016, organiseerde het Zorgcircuit Psychose Noord-West-Vlaanderen op 19 en 20 oktober een tweedaagse met Jaakko Seikkula en workshops met andere Europese voortrekkers en praktijkvoorbeel

Daling hiv-diagnoses zet zich door in 2016

Het aantal nieuwe hiv-diagnoses daalde met 9,8% in vergelijking met 2015 en met 25% in vergelijking met 2012. Het WIV registreerde 915 gediagnosticeerde hiv-infecties in 2016 wat overeenstemt met gemiddeld 2,5 nieuwe diagnoses per dag.

Uitreiking Award Week van Valpreventie 2017

Op 16 november 2017 vond de uitreiking plaats van de Award Week van de Valpreventie 2017. Van de 194 organisaties die zich registreerden voor de prijs, waren het de passantenhuizen van vzw IKOO die met de prijs gingen lopen.

AZ Klina behaalt JCI accreditatie

AZ Klina behaalt de hoogste internationale standaard voor kwaliteitsvolle en veilige zorg
Algemeen ziekenhuis Klina kreeg dit weekend de formele bevestiging voor het behalen van zijn accreditatie door de Joint Commission International (JCI).<

MS-kliniek Melsbroek mag eindelijk vernieuwen

In het MS-centrum in Melsbroek, deelgemeente van Steenokkerzeel, kunnen ze opgelucht ademhalen. De kliniek mag de plannen voor een grondige vernieuwing eindelijk realiseren.

1 op 3 zorgprofessionals reinigt smartphone dagelijks

Regelmatig handen wassen wordt ons van jongs af aan geleerd. Maar hoe proper zijn je handen eigenlijk nog nadat je een berichtje hebt getypt op je gsm?

En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (23-11-2017 17:32:11)