Rotonde vzw

Rotonde vzw is sinds 1974 ondernemend in zorg voor volwassenen met een beperking. We bieden vandaag een gevarieerd aanbod in dag-, woon-, individuele en groepsondersteuning aan 250 cliënten op verschillende locaties. We zijn erkend en worden gesubsidieerd door het VAPH. Graag verwelkomen we nieuwe collega’s in allerlei uiteenlopende functies, steeds met een doorgedreven kwaliteitszin en een hart voor onze cliënten.


Rotonde heeft 4 waarden die ons als organisatie typeren:

Open communicatie
: Wij communiceren authentiek en duidelijk. We gaan in gesprek met elkaar, we luisteren en investeren zo in fijne samenwerkingsrelaties.

Oog voor elk individu: We zijn een warme en menselijke organisatie waar iedereen zichzelf mag zijn. We zien elkaars eigenheid als meerwaarde. We hebben oog voor talent, vragen, noden en denken vanuit mogelijkheden.

Betrokkenheid
: We zijn betrokken bij de maatschappij en bij elkaar. Daardoor geeft iedereen het beste van zichzelf. We stimuleren en ondersteunen om mee te denken, deel te nemen en initiatief te nemen.

Zelfontplooiing
: Iedereen krijgt de kans zich te ontplooien. Cliënten en medewerkers ontdekken en ontwikkelen hun talenten en mogelijkheden. Ook als organisatie groeien we samen met onze belanghebbenden.


Visie

We vertrekken steeds vanuit de Rotondewaarden en de visie om cliënten aan te spreken vanuit hun talenten, niet vanuit hun beperkingen. Kwaliteit van bestaan van cliënten en medewerkers staat centraal. We zijn gericht op lokale verankering, samenwerking en we investeren in het ontwikkelen van projecten waarin we zorgvernieuwing vormgeven. Wil jij de doelstellingen van onze organisatie helpen waarmaken, onze waarden mee uitdragen en onze visie ondersteunen?


Meewerken, dat kan.
Van zodra jij onze nieuwe medewerker wordt, heet een onthaalcoach je welkom. Je krijgt de gepaste informatie en documentatie. Tijdens je tewerkstelling kan je met al je vragen bij de dienst personeelszaken terecht. Groei en persoonlijke ontwikkeling vinden we als lerende organisatie belangrijk. Je kan je competenties ontplooien via interne en externe vormingen. Je leidinggevende zal functiegesprekken met je voeren om je professionele ontwikkeling en groeimogelijkheden in kaart te brengen. Openstaande vacatures worden ook altijd eerst intern bekend gemaakt. 


Werken bij Rotonde vzw biedt aangename voordelen. Je kan gratis op de dienst kine terecht om je conditie optimaal te houden. Voor een prikje koop je dagverse producten uit onze voedingsateliers en jaarlijks ontvang je een voucher voor een plezierige activiteit met je team.

Gewoon doen!
Wil je je kandidaat stellen?
› Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacatures@rotonde.eu;
› openstaande vacatures kan je raadplegen via http://www.rotonde.eu/meewerken/;
› uiteraard zijn ook spontane sollicitaties steeds welkom.

Ben je op zoek naar een stageplaats, een vakantiejob of vrijwilligerswerk?
Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.


Contact
Rotonde vzw
Augustijnslei 78
2930 Brasschaat
tel 03 650 26 00
www.rotonde.eu
info@rotonde.eu

Lees hier meer over onsLees meer over Brasschaat, Rotonde vzw

Gegevens organisatie

Naam
Rotonde vzw
Adres
Augustijnslei 78
2930 Brasschaat
Postadres
Augustijnslei 78
2930 Brasschaat
Telefoon
03 650 26 00
Website
www.rotonde.eu

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 05:54:25)