AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV

Interesse om in ons ziekenhuis aan de slag te gaan? Dit zijn alvast onze troeven:


Persoonlijke ontwikkeling
We heten je welkom met een persoonlijk onthaaltraject en bieden je tal van kansen op jobrotatie. Ook ons vormingsaanbod is zeer uitgebreid en voor functierelevante opleidingen komt er bovendien een mogelijkheid tot vormingsverlof aan te pas. Bij dienstverplaatsingen en opleidingen in opdracht kan je rekenen op een kilometervergoeding en omniumverzekering.

Balans werk-privé
Ook voor ons is jouw privéleven belangrijk. Bovenop het wettelijk verlof krijg je nog extralegale dagen en afhankelijk van de dienst waarop je terechtkomt, bieden we de mogelijkheid tot glijdende uren. In ons bedrijfsrestaurant geniet je van personeelstarieven, zodat je boodschappen doen en koken buiten de werkuren tot een minimum kan beperken, en tijdens pauzes kan je terecht in onze cafetaria.

Gevarieerd loonpakket
Bij je loonpakket horen maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een attractiviteits- en eindejaarspremie en vakantiegeld. Voor gebruik van het openbaar vervoer voorzien we ook een terugbetaling. Aan onregelmatige prestaties zijn toeslagen verbonden. Tot slot kan je ook nog gebruikmaken van onze fietshersteldienst.

Welzijn
Binnen een moderne werkinfrastructuur besteden we aandacht aan preventie en ergonomie. We nodigen je uit om lid te worden van de personeelsvereniging Sofoco, waaraan nog tal van extra voordelen verbonden zijn, en jaarlijks ontvang je je griepvaccin gratis.

Fit zijn
Werken bij ons levert je personeelstarieven op in de fitness, het Guilini-zwembad en de tennisclub van onze personeelsvereniging Sofoco. Vanzelfsprekend mét douchemogelijkheden.

 

Dit pakket spreekt jou wel aan? Dan kijken we uit naar jouw troeven! Surf naar jobs.azsintjan.be voor een volledig overzicht van onze openstaande vacatures.


Spontane sollicitaties zijn net zo goed welkom. Laat ons gerust weten welke specifieke functies je interesseren, dan brengen we je op de hoogte zodra een plaatsje vrijkomt. Misschien kan jij binnenkort wel aan het werk op een van onze campussen!

Lees hier meer over onsLees meer over Brugge, AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV

Gegevens organisatie

Naam
AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV
Adres
Ruddershove 10
8000 Brugge
Postadres
Ruddershove 10
8000 Brugge
Telefoon
050 45 21 11

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (01-08-2021 19:55:35)