Huis voor Gezondheid

Huis voor Gezondheid draagt ZORG in Brussel


Zorgverleners wegwijs maken in Brussel
We bieden ondersteuning aan Nederlandskundige zorgverleners in Brussel en de Rand. Stagiairs en starters, die ervoor kiezen om in onze multiculturele hoofdstad toegankelijke en kwalitatieve zorg te bieden, worden door ons verwend.


Om je wegwijs te maken in Brussel doet het Huis beroep op een breed netwerk van Brusselse zorgverleners zowel in de residentiële zorg als in de thuiszorg.


Zoek je Nederlandskundige zorgverleners in Brussel?
Zoek je zorgverleners in Brussel of de Rand die je in het Nederlands verder kunnen helpen, dan vind je die via drie kanalen: de website www.zorgzoeker.be, het gratis telefoonnummer 1700 (Vlaamse Infolijn) of het Brussels Zakboekje.

 

Je vindt op Zorgzoeker de weg naar huisartsen, apothekers, kinesisten, maaltijdenbedeling, diëtisten, thuisverpleegkundigen,  thuiszorgdiensten,...

 

Het Huis voor Gezondheid krijgt de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Vlaamse Gemeenschapscommissie

 

Het Huis voor Gezondheid is het ideale aanspreekpunt voor iedereen die zorg draagt of vraagt in Brussel in het Nederlands.

 

• Samenwerking
• Netwerking
• Zorgzoeker
• Toegang tot zorg
• Zorg om talent
• Stagebemiddeling
• Taal in de zorg

 

Voor verpleegkundigen en andere zorgverleners
Het Zorg om talent-team wil antwoorden bieden op specifi eke vragen van zorgverleners over studeren en werken in de Brusselse Zorg. Zo zijn B-Zorgt (de thuisverpleegkundige kring), het H-team (gidsen getuigen over zorgberoepen in secundair onderwijs) en het Brussels Overleg Promotie Zorgberoepen ontstaan.


Wij bemiddelen voor kwaliteitsvolle stageplaatsen en ondersteunen starters in de zorg in Brussel. We bezorgen je ook een hippe info-tas met interessante informatie over Brussel zodat je je vlug thuis voelt in deze wereldstad.

 

Wil je meer informatie over onze werking?
Lakensestraat 76 bus 7
1000 Brussel
t. 02 412 31 65
f. 02 412 31 69
e. info@huisvoorgezondheid.be
w. huisvoorgezondheid.be
www.zorgzoeker.be
www.h-team.be
Schrijf je in op onze nieuwsbrief via
info@zorgzoeker.be

Lees hier meer over onsLees meer over Brussel, Huis voor Gezondheid

Gegevens organisatie

Naam
Huis voor Gezondheid
Onderdeel
Brussel, Huis voor Gezondheid
Adres
Lakensestraat 76
1000 Brussel
Postadres
Lakensestraat 76
1000 Brussel

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 09:00:10)