Revalidatieziekenhuis RevArte

'Wij geven elke dag weer het beste van onszelf bij MKL vzw'


Bij MKL Geven een 600-tal medewerkers elke dag opnieuw het beste van zichzelf. MKL heeft 3 vestigingen: het revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, de zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever en woonzorgcentrum Hof te Dorpe in Wommelgem.


RevArte is het grootste revalidatieziekenhuis van België. Het biedt een residentieel en ambulant zorgaanbod aan met focus op vier diagnosegroepen: locomotorisch, amputatie, dwarslaesie en hersenletsel. Het revalidatieprogramma kijkt met een holistische blik naar de revalidant en zijn familie. Elke dag weer streven onze zorgprofessionals naar het bereiken van een zo groot mogelijke functionele zelfredzaamheid en een zo optimaal mogelijke sociale en professionele integratie van onze revalidanten.


Zorgcampus Hof ter Schelde werd in 2017 in een splinternieuw jasje gestoken. Een ultramoderne omgeving met een brede waaier van diensten en zorgvormen maximaal afgestemd op de zorgbehoevenden van de toekomst.  Op de zorgcampus bevindt zich zorgvoorziening De Stroming waar cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel of multiple sclerose verblijven en het woonzorgcentrum Hof ter Schelde dat woongelegenheid, kortverblijf of dagverzorging biedt aan senioren.  Bovendien is deze zorgcampus een unieke, open campus waarbij een heleboel zorgdiensten worden aangeboden naar de buurtbewoners van Linkeroever zoals ambulante kinesitherapie, een polikliniek & low care dialyse GZA, een huisartsenpraktijk Gloriant, verpleegkundige consultatie, diabeteseducatie en ziekenwagendienst A.C.A.


Ook woonzorgcentrum Hof ten Dorpe zal volledig vernieuwd worden. Het biedt woongelegenheid en zorg- en dienstverlening aan zorgbehoevende 65+. Er wordt ook kortverblijf en dagverzorging aangeboden voor senioren met mentale en/of fysieke problemen of die nood hebben aan sociaal contact.


Wij maken tijd voor onze revalidanten, bewoners en cliënten
Een juiste dosis van warmte en menselijkheid werkt revaliderend en zelfs genezend. Onze medewerkers hebben het hart op de juiste plaats. Grote betrokkenheid naar revalidant, bewoner, cliënt en familie vinden zij zeer belangrijk.  


In een acuut ziekenhuis zijn zorgverstrekkers slechts een beperkte tijd met een patiënt bezig. Dat is bij ons wel anders. Onze medewerkers kiezen er bewust voor om revalidanten, bewoners, cliënten en hun familie goed te leren kennen en ze gaan samen met hen door goede en minder goede momenten. Het psychosociale aspect komt hier veel meer aan bod en positiviteit voert hier de boventoon! Het motiveren en coachen van revalidanten, bewoners, cliënten en familie is net zo belangrijk als het behandelen.


In RevArte volgen onze zorgverstrekkers de evolutie van de revalidanten op de voet en helpen bij het optimaliseren van de zelfredzaamheid. Ze zien de revalidanten in goede omstandigheden weer buiten gaan. En dat geeft zoveel voldoening.


Wij zijn een waarde(n)- en kwaliteitsvolle organisatie
Wij streven voortdurend naar een hoge tevredenheid van onze revalidanten, bewoners en cliënten. Deze tevredenheid behalen wij door onze gedreven en professionele medewerkers die elke dag weer het beste van zichzelf geven en onze waarden uitstralen: integriteit, verantwoordelijkheid, vriendelijkheid, waardering en samenwerken.Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel! RevArte behaalde in oktober 2017 het Niaz accreditatielabel waar we met z’n allen fier op zijn.


Potentiële leidinggevenden doorlopen een groeitraject op-maat
Alle leidinggevenden doorlopen een groeitraject van ongeveer een jaar. Hierin krijgen zij zeer praktische opleidingssessies gebaseerd op de MKL leiderschapsvisie. Deze opleidingssessies worden afgewisseld met intervisie- en individuele coaching sessies waardoor zij ervaringen met elkaar kunnen delen en het aangeleerde maximaal in de praktijk kunnen brengen.


Wij laten medewerkers groeien en schitteren
Wij bieden een klimaat aan waar dagelijks wordt gewerkt aan ontwikkeling, persoonlijke groei en tevredenheid van onze medewerkers. Nieuwe medewerkers krijgen gegarandeerd een warm onthaal met een persoonlijke peter/meter die hen zal begeleiden gedurende de eerste werkmaanden. Elk jaar hebben onze medewerkers een waarderingsgesprek met hun leidinggevende waarin verwachtingen, motivatie en wensen naar de toekomst worden besproken. Zo ontstaan ontwikkelplannen waar ruimte is voor persoonlijke groei en kunnen medewerkers worden ingezet op hun sterktes.

Wil jij graag deel uit maken van ons team?
Neem dan een kijkje op onze website MKLwerftaan.be

Lees hier meer over onsLees meer over Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte

Gegevens organisatie

Naam
Revalidatieziekenhuis RevArte
Adres
Drie Eikenstraat 659
2650 Edegem
Postadres
Drie Eikenstraat 659
2650 Edegem
Telefoon
03 210 60 60
Website
www.revarte.be

Actuele vacatures

Verpleegkundige nachtdienst

Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem

Verpleegkundige nachtdienst 50%

Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem

Ziekenhuishygiënist/stafmedewerker VP dep.

Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem

Keukenmedewerker 30u/week

Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem

Zorgkundige 80% - bepaalde duur

Edegem, Revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (16-10-2021 01:23:48)