Woon- en zorgcentrum Heilig Hart vzw

Waar het goed vertoeven is


Welkom bij woon- en zorgcentrum Heilig Hart Grimbergen.


Het woon- en zorgcentrum Heilig Hart te Grimbergen is een christelijk geïnspireerde vereniging zonder winstgevend doel binnen de sector ouderenzorg Vlaanderen. Onze voorziening en onze dienstverlening richt zich tot oudere personen en al onze activiteiten zijn door de Vlaamse overheid erkend.

 

Wij bieden verzorging, begeleiding en huisvesting aan 175 gebruikers in verschillende zorgvormen gaande van dagverblijf over kortverblijf tot vast verblijf.


Onze accommodatie is modern, aangepast en gastvrij. In onze dienstverlening gaat al onze aandacht naar zowel valide oudere personen als naar personen met zware lichamelijke, mentale of sociale beperkingen.
150 personeelsleden en 75 vrijwilligers staan dagelijks voor hen klaar.

 

Wenst u meer specifieke informatie? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Gegevens organisatie

Naam
Woon- en zorgcentrum Heilig Hart vzw
Adres
Veldkantstraat 30
1850 Grimbergen
Postadres
Veldkantstraat 30
1850 Grimbergen
Telefoon
02 300 55 75
Website
www.hhg.be

Actuele vacatures

Verpleegkundige (m/v)

Grimbergen, Woon- en zorgcentrum Heilig Hart vzw in Grimbergen
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (18-04-2021 19:30:31)