Woonzorgcentrum Meulenbroek

Woonzorgcentrum Meulenbroek


Ligging
Wie het Marktplein van de mooie Durmegemeente Hamme – oase van groen en water – op rijdt kan er niet naast kijken, het OCMW Woonzorgcentrum Meulenbroek imponeert het straatbeeld! De nieuwbouw met 164 kamers ( 5 kortverblijf ) en een Dagzorgcentrum (10 plaatsen) vervangt het “oude” Meulenbroek (1981) en werd begin 2014 in gebruik genomen. Samen met de assistentiewoningen “De Durme” (45) en “den Eendengaerd” (20) beschikt de gemeente over een unieke  seniorencampus in het centrum van de gemeente, met uitzicht op de Durmevallei.

 

Het nieuwe woonzorgcentrum
Het nieuwe woonzorgcentrum beschikt over de modernste technologische snufjes : touch-screen zorgregistratie op de kamer, oproepsysteem met smartphones, flatscreen-TV’s op alle kamers met infokanaal, telefoon- en internetaansluiting, Wi-fi, moderne badkamers met plafondverwarming en tilsysteem,… Vanuit de leefgroepen op de 4 afdelingen hebben de  bewoners een prachtig uitzicht op het Marktplein of op het groen van de Durmevallei.

 

Partners in de zorg
Maar de belangrijkste troef van deze voorziening zijn de enthousiaste medewerkers en de meer dan 100 vrijwilligers , verenigd in “Wij Saam”, die zich dagelijks inzetten om voor de bewoners van elke dag een  “be-leefdag” te maken. Het is hun betrachting van het Meulenbroek een echte “warme” thuis te maken waar de bewoners zich verzekerd weten van een kwalitatief hoogstaande fysieke zorg maar ook voelen dat echt om hen gegeven wordt, waar er nog tijd gemaakt wordt voor een vriendelijk en bemoedigend woord, voor een leuke babbel of een grapje. Familieleden, vrienden en kennissen zijn een belangrijke partner in deze zorgverlening. Zij zijn welkom op elk moment van de dag en via de familie- en bewonersraden kunnen zij hun ideeën of opmerkingen kwijt bij de verantwoordelijken. Ook de scholen en de verenigingen actief binnen de gemeente worden nauw betrokken bij de werking van ons woonzorgcentrum via regelmatige rondleidingen, bezoeken, activiteiten met de bewoners . De jaarlijkse grote festiviteiten , waarvoor Hamme bekend is ,de Wuitensfeesten met Karnaval, Wuitensmarsen, Jaarmarkt,… worden ook in het woonzorgcentrum actief mee beleefd:

Elk jaar rijdt een wagen met bewoners van De Durme en het Meulenbroek mee in de Wuitenscavalcade; leerlingen van de talrijke scholen en vele vrijwilligers, nemen jaarlijks een bewoner mee op pad voor de  Wuitensmarsen doorheen de gemeente!


Vorming
Het bestuur van het OCMW en de directie van het woonzorgcentrum hecht veel belang aan de permanente vorming van onze medewerkers: voor 2015 worden talrijke vormingsactiviteiten georganiseerd rond dementie waar iedere werknemer de gelegenheid krijgt om vormingssessies bij te wonen. Gemotiveerde en getalenteerde medewerkers krijgen ruim de gelegenheid voor langlopende bijscholingen ( kaderopleiding, referente verpleegkundige, …) waarbij de kosten ten laste komen van het bestuur.

 

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Kijk dan even op onze website via www.ocmwhamme.be .
We zijn momenteel op zoek naar de volgende profielen:
• Verpleegkundigen
• Opnameverantwoordelijke
• Coördinator dagzorgcentrum
• Animatiemedewerker
• Ergotherapeut

 

Meer informatie betreffende de aanwervingsprocedure en voorwaarden kan u  verkrijgen via de personeelsdienst en dit via volgende contactgegevens:


Adres: Damputstraat 39, 9220 Hamme
Telefoon: 052/26.13.17
E-mail: personeelsdienst@ocmwhamme.be
Bent u het talent waarnaar wij op zoek zijn, stuur vandaag nog je CV en
motivatiebrief naar ons door!

Gegevens organisatie

Naam
Woonzorgcentrum Meulenbroek
Adres
Damputstraat 39
9220 Hamme
Postadres
Damputstraat 39
9220 Hamme
Website
www.ocmwhamme.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (01-08-2021 18:10:06)