Salvator Welzijnscentrum vzw

Een persoonlijke aanpak


Salvator Welzijnscentrum vzw is een modern centrum met zorgformules op maat voor zelfstandige en hulpbehoevende ouderen. Met een persoonlijke aanpak krijgen de bewoners alle zorgen die ze nodig hebben.


De medewerkers bouwen voortdurend aan een hechte band en stimuleren de zelfstandigheid van iedereen die dat wil en aankan. Op basis van jarenlange ervaring bieden we een veilige omgeving met alle zorgen voor ouderen. Een duurzame aanpak gedragen door echte waarden, aangevuld met moderne verzorgingsmethoden en optimaal bewonerscomfort.

Het centrum biedt opvang voor valide en invalide bejaarden en zwaar zorgbehoevende bejaarden in het Salvator Woon- en zorgcentrum. Daarnaast beschikken wij over 2 afdelingen voor valide, invalide en zwaar zorgbehoevende personen met dementie.

Ons centrum heeft ook kortverblijf. Hier bieden wij tijdelijke opvang voor minimum 4 en maximum 90 dagen (60 dagen aaneensluitend) per jaar.

In Salvator Assistentiewoningen kan u terecht voor een assistentiewoning (serviceflat).

In het Salvator Herstelverblijf zorgen we voor een tijdelijke opvang van cliënten van alle leeftijden die na hun ontslag uit het ziekenhuis nog niet dadelijk naar huis kunnen. Ook voor cliënten waar de thuissituatie tijdelijk niet voldoende ondersteuning kan bieden, kunnen wij opvangen. Het is onze wens dat u zich bij ons thuis voelt en dat u zo snel mogelijk terug gezond wordt.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Kijk dan even op onze website via www.salvatorwelzijnscentrum.be of solliciteer via isabelle.picard@salvatormundi.be of info@salvatormundi.be.

Lees hier meer over onsLees meer over Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw

Gegevens organisatie

Naam
Salvator Welzijnscentrum vzw
Adres
Ekkelgaarden 17-23
3500 Hasselt
Postadres
Ekkelgaarden 17-23
3500 Hasselt
Telefoon
011 27 29 21
Fax
011 27 29 21
Website
www.salvatorwelzijnscentrum.be

Actuele vacatures

Zorgkundige 24u (m/v)

Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw in Hasselt

Verpleegkundige (m/v)

Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw in Hasselt

Zorgkundige (m/v/x) - 28u/week - mobiele equipe

Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw in Hasselt

Zorgkundige (m/v/x) - 28,5u/week

Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw in Hasselt

Zorgkundige (m/v/x) - 24u/week

Hasselt, Salvator Welzijnscentrum vzw in Hasselt
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-10-2021 15:52:54)