Life Expert Centre

Life Expert Centre


Een nieuw begrip in de wereld van de hooggespecialiseerde ambulante medische zorg.


Life Expert Centre geldt als nieuw ambulant referentiecentrum en is de unieke ‘schakel’ tussen een team van ‘s werelds meest toonaangevende medische experts, elk in hun eigen vakgebied, én een zorgverlening op mensenmaat, gevestigd in een eigentijds kader waar elke ambulante patiënt zich thuis kan voelen.

 

Onze experts, die op nationale en internationale erkenning kunnen rekenen, bieden een brede waaier van hoogtechnologische behandelingen aan in reproductieve geneeskunde, andrologie, urologie, genetica, handchirurgie en perifere zenuwchirurgie, gastro-enterologie en genetics.

 

Life Expert Centre is voortdurend in volle expansie om u nieuwe specialismen en de meest geavanceerde behandelingen te kunnen aanbieden. De patiënt en zijn zorg staan immers voorop in Life Expert Centre, uw behandeling wordt bij ons op maat gemaakt.

Gegevens organisatie

Naam
Life Expert Centre
Adres
Schipvaartstraat 4
3000 Leuven
Postadres
Schipvaartstraat 4
3000 Leuven
Telefoon
016 270 190
Fax
016 270 197
Website
www.lifeexpertcentre.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 04:25:08)