Regionaal Ziekenhuis H. Hart

Dichtbij beter, kwalitatief op mensenmaat


Onze baseline “dichtbij beter” is de perfecte vertaling van wie we zijn.


“Dichtbij” heeft vanzelfsprekend betrekking op ons regionaal karakter, binnen handbereik in het centrum van Leuven. Maar tegelijk weerspiegelt dit het karakter van onze instelling: korte communicatielijnen, hechte teams, de patiënt die centraal staat. We vertalen onze visie ook naar onze medewerkers. Jij en je collega’s staan centraal zonder de organisatie-efficiëntie uit het oog te verliezen. Als jij tevreden bent, dan zorg jij vanzelf voor een warme en professionele zorg aan patiënten.


Brede zorgactiviteit

Ons ziekenhuis biedt een brede waaier van zorgen aan. Wij beschikken over een 280-tal bedden. Ons ziekenhuis overkoepelt nagenoeg alle medische specialismen. Met meer dan 100 artsen en 700 medewerkers staat het garant voor kwaliteitszorg, patiëntvriendelijke benadering en een personeelsbeleid op mensenmaat.

Wij bieden je mogelijkheden binnen diensten als:

  • Spoedgevallen tot intensieve zorgen, stroke unit en een operatiekwartier;
  • Medische beeldvorming, nucleaire geneeskunde, functionele onderzoeken zoals endoscopie en longfunctie;
  • Clustering van inwendige en chirurgische pathologieën op aparte en specifieke hospitalisatiediensten;
  • Het zorgprogramma voor de geriatrische patiënt met 72 erkende bedden;
  • Een centrum voor reproductieve geneeskunde gekoppeld aan een uitgebouwde moeder- en kindzorg met een eigen sectiozaal en 8 opnamemogelijkheden voor premature en semi-intensieve prematuurtjes;
  • Ons revalidatiecentrum begeleidt dagelijks gehospitaliseerde en ambulante patiënten door een intensieve ergo- en kinewerking;
  • Een huiselijke sfeer op onze dienst palliatieve zorgen, met de mogelijkheid op een respectvolle manier afscheid te nemen van je dierbare.


Lisa is verpleegkundige op de eenheid revalidatie-geriatrie.

“Ik heb een erg zorgend karakter. Als kind ging ik met mijn moeder, die zorgkundige was, regelmatig mee naar het rusthuis waar zij werkte. Ik mocht regelmatig helpen, onder andere bij het eten geven van bewoners. Na mijn middelbaar was de studie verpleegkunde een logische keuze. Het klinkt misschien gek, maar ik houd van de sfeer van een ziekenhuis. Het is een aparte “community”.

“Momenteel werk ik op de afdeling revalidatie – geriatrie. Zoals de naam al zegt, verblijft hier voornamelijk een ouder publiek en dat spreekt mij ook aan. Ik werk graag met senioren. Het is een ontwapenend publiek. Ze zijn vaak heel rechtuit en dat apprecieer ik. Ik kan soms ook erg vertederd zijn door hun manier van doen. Als mijn planning het toe laat, dan houd ik ervan om ze eens extra te soigneren en in de watten te leggen.”

“Als je toffe collega’s hebt, dan kom je graag werken”

Lisa voelt zich als een vis in het water binnen het team van revalidatie-geriatrie. “Een topteam”, zo omschrijft ze het zelf. “Onze groep is relatief jong op enkele uitzonderingen na. Maar net door het jeugdig overgewicht voelen de iets oudere medewerkers zich weer wat jonger. Iedereen is erg behulpzaam, we helpen elkaar waar we kunnen. Ook buiten de werkuren zoeken we elkaar regelmatig op. Annelies, onze hoofdverpleegkundige, is ook een heel belangrijke schakel. Zoals wij voor onze patiënten zorgen, zo zorgt zij ook voor ons. Ze tracht zoveel mogelijk tegemoet te komen aan onze noden. Ook om de combinatie werk-gezin te maken, want vanzelfsprekend hebben we geen nine-to-five job.”

Kom jij ons team vervoegen?
Solliciteer vandaag nog via jobs.hhleuven.be

 

Lees hier meer over onsLees meer over Leuven, Regionaal Ziekenhuis H. Hart

Gegevens organisatie

Naam
Regionaal Ziekenhuis H. Hart
Adres
Naamsestraat 105
3000 Leuven
Postadres
Naamsestraat 105
3000 Leuven
Telefoon
016 20 92 19
Fax
016 20 92 69
Website
http://jobs.hhleuven.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 04:11:05)