UPC KU Leuven

Zorg verbindt


Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven (UPC KU Leuven) kijkt uit naar nieuwe, extra krachten. Het is het grootste psychiatrisch centrum van ons land, telt 1000 medewerkers en geldt als hét academisch referentieziekenhuis in de geestelijke gezondheidszorg.


Het UPC KU Leuven is georganiseerd in drie diensten. Er is een dienst voor kinder- en jeugdpsychiatrie, voor volwassenenpsychiatrie en voor ouderenpsychiatrie. De diensten zijn gehuisvest op campus Gasthuisberg in Leuven en op campus Kortenberg.

Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven

Campus Kortenberg
Leuvensesteenweg 517
3070 Kortenberg

Campus Gasthuisberg
Herestraat 49
3000 Leuven

www.upckuleuven.be

 

Zorg verbindt

Zorg in partnerschap is onze missie.

Op de eerste plaats voor mensen met psychische problemen en hun naasten. Maar als universitair psychiatrisch centrum reikt onze zorg verder, met zorg voor onderzoek en vorming, voor studenten, hulpverleners en onderzoekers in opleiding. Zorg voor beleid en samenleving, die een grote invloed hebben op de geestelijke gezondheid. Zorg voor de organisatie en visie van onze geestelijke gezondheidszorg. En tot slot: zorg voor onze eigen medewerkers en voor onze partners in de zorg.

We streven naar steeds betere zorg: meer patiëntgericht, wetenschappelijk, ethisch en innovatief. Onderzoek, vorming en kwaliteitszorg zijn hiervan de motor. Patiënten en hun naasten geven samen met ons de richting aan.

 

Z.org KU Leuven

Het UPC KU Leuven maakt deel uit van Z.org KU Leuven, dat diverse zorgpartners, waaronder ook PVT Andreas, verbindt.

Gegevens organisatie

Naam
UPC KU Leuven
Adres
Herestraat 49
3000 Leuven
Postadres
Herestraat 49
3000 Leuven
Telefoon
02 758 05 06
Fax
02 758 05 60
Website
www.upckuleuven.be

Actuele vacatures

Projectmedewerker volwassenenpsychiatrie

Leuven, UPC KU Leuven in Leuven

Klinisch psycholoog- orthopedagoog kinderen

Leuven, UPC KU Leuven in Leuven

Klinisch psycholoog

Leuven, UPC KU Leuven in Leuven

Liaisonverpleegkundige ouderenpsychiatrie

Leuven, UPC KU Leuven in Leuven

Verpleegkundige / begeleider PVT Andreas

Leuven, UPC KU Leuven in Leuven
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-10-2021 16:20:34)