UZ Leuven

Ruimte voor ontplooiingMet 1 955 bedden is UZ Leuven één van de grootste ziekenhuizen van België. In UZ Leuven kunnen patiënten rekenen op een kwalitatieve, veilige en klantgerichte topklinische zorg, waarbij hoogstaand academisch onderwijs en innovatief wetenschappelijk onderzoek belangrijk zijn. Meer dan 9 000 medewerkers op 3 campussen zetten zich dagelijks in om een gediversifieerde en specialistische patiëntenzorg aan te bieden en voortdurend te werken aan verbetering en vernieuwing van deze zorg. Er zijn jaarlijks gemiddeld 56 600 gehospitaliseerde patiënten en 100 000 daghospitalisaties. Per werkdag vinden er ongeveer 2 750 consultaties plaats.


De topprioriteit is een veilige, kwaliteitsvolle en innovatieve patiëntenzorg. UZ Leuven levert continu inspanningen om ze nog te verbeteren. UZ Leuven behaalde als eerste Belgische ziekenhuis het internationale JCI-label, dat hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen aan de verstrekte zorg en ziekenhuisorganisatie oplegt. UZ Leuven is toonaangevend op het gebied van patiëntenzorg in België en Europa. Het is een Europees universitair centrum voor topgeneeskunde met een moderne infrastructuur en hoogtechnologische aspecten. De visie op zorg van UZ Leuven wordt ook vertaald in nieuwe gebouwen en renovatie van bestaande ruimtes.

In UZ Leuven is onderzoek en ontwikkeling een tweede belangrijke pijler. Het onderzoek is essentieel voor de zorgverlening van morgen en vormt de meerwaarde van een universitair ziekenhuis. Wat er aan kennis, expertise en innovatie aanwezig is, wordt gedeeld via netwerken met andere ziekenhuizen en actoren in de gezondheidssector. Deze netwerking verrijkt UZ Leuven, want de uitwisseling van kennis, ideeën en ervaringen levert nieuwe inzichten op voor alle betrokkenen.

Een derde voorname pijler is opleiding en talentmanagement. De personeelsdienst begeleidt medewerkers samen met hun leidinggevende en zorgt ervoor dat ze zich in optimale omstandigheden kunnen ontplooien als medewerker én als mens. Innovatie, respect, vertrouwen, ondernemingszin en dialoog zijn belangrijke waarden in UZ Leuven. Het personeelsbeleid bevordert de menselijke vaardigheden, de professionele deskundigheid en de verantwoordelijkheidszin van ieder en stimuleert de permanente vorming via een groot aantal opleidingen. UZ Leuven is al meerdere jaren op rij erkend als Top Employer.

Meer informatie over UZ Leuven kan je terugvinden via www.uzleuven.be.

Volg ons via www.twitter.com/uzleuven en facebook/UZ Leuven voor het recentste nieuws over UZ Leuven. UZ Leuven is ook actief op LinkedIn: www.linkedin.com/company/uz-leuven.


Ruimte voor ontplooiing

Wie een ziekenhuis wil met patiëntenzorg op topniveau, moet aandacht besteden aan elk detail. Daarom kiest UZ Leuven voor medewerkers met de meest verscheiden achtergrond en competenties. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun sterke betrokkenheid en hun passie om permanent bij te leren. Ons ziekenhuis, dat al diverse jaren na elkaar is uitgeroepen tot Top Employer, biedt een omgeving waar ze hun talent ten volle kunnen ontplooien. Wil je ook werken bij UZ Leuven, werp dan een blik op onze brede waaier van zorg- en ondersteunende functies. We praten graag verder met jou over ons jobaanbod, de diverse loopbaanmogelijkheden, je ambities en verwachtingen.


Wil ook jij aan de slag in zo’n uitzonderlijke werkomgeving?
Bekijk dan ons uitgebreid jobaanbod op www.uzleuven.be/jobs

Lees hier meer over onsLees meer over Leuven, UZ Leuven

Gegevens organisatie

Naam
UZ Leuven
Onderdeel
Rekrutering en Selectie
Adres
Herestraat 49
3000 Leuven
Postadres
Herestraat 49
3000 Leuven
Telefoon
016344977
Website
www.uzleuven.be

Actuele vacatures

(Adjunct-) hoofdverpleegkundigen

Leuven, UZ Leuven in Leuven

Verpleegkundigen - diverse afdelingen

Leuven, UZ Leuven in Leuven

Verpleegkundigen - Kritieke diensten

Leuven, UZ Leuven in 
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (18-04-2021 20:39:01)