Sociaal Huis Mechelen


Het sociaal Huis Mechelen heeft een ruim dienstenaanbod in de sector Ouderenzorg. In totaal hebben wij meer dan 750 medewerkers in dienst. Graag stellen wij onze twee woonzorgcentra en onze dienst thuiszorg aan u voor.


Woonzorgcentrum Hof van Egmont
Het woonzorgcentrum Hof van Egmont biedt een gedifferentieerd  zorgaanbod voor 306 fysiek zwaar zorgbehoevende ouderen en ouderen met dementie. Het wzc Hof van Egmont biedt een thuis waar de bewoners met zorg omringd kunnen wonen. De bewoners verblijven op afdelingen waar gemotiveerd personeel hen de nodige zorgen en aandacht geven. Ook is er één afdeling met kleinschalig wonen. Naast de residentiële zorg is er de mogelijkheid tot kortverblijf, nachtopvang en dagverzorging.

 

Woonzorgcentrum Hof van Egmont
H. Speecqvest 5
2800 Mechelen
T 015 41 29 44

 

Woonzorgcentrum De Lisdodde
Het wzc De Lisdodde biedt aan 156 personen een kwaliteitsvolle, residentiële zorg op maat. Expertise in de problematiek rond dementie en een ongedwongen huiselijke sfeer zijn de typische troeven voor de opvang van zwaar zorgbehoevende bewoners. Wij benaderen onze bewoners vanuit een totale mensvisie die niet alleen oog heeft voor het medische- en het verzorgende aspect maar het wonen en keuzevrijheid hierin voorop stelt. Een aangenaam leefklimaat vinden we heel belangrijk.

 

Woonzorgcentrum De Lisdodde
Frans Broersstraat 1
2800 Mechelen
T 015 47 81 00

 

Thuiszorgdiensten
Mensen met een zorgbehoefte op een zelfstandige en aangename wijze zo lang mogelijk thuis laten functioneren is de doelstelling van de thuiszorg van het Sociaal Huis Mechelen. Mits een goede ondersteuning en begeleiding kunnen zorgbehoeftigen op een aangename wijze langer in hun vertrouwde omgeving blijven functioneren. We staan in voor een begeleiding op maat aan een brede groep cliënten door een uitgebreide dienstverlening die inspeelt op sociale noden, woonnoden en zorgnoden. Voor de dienstverlening aan huis is er geen leeftijdsvoorwaarde.

 

Een eerste belangrijke schakel zijn de 5 lokale dienstencentra die verspreid zijn ingepland op het grondgebied van Mechelen. Naast een ruim sociaal aanbod zoals activiteiten of cursussen kan je er ook terecht voor dienstverlening zoals warme maaltijden, pedicure, vervoersdienst, ..
Daarnaast heeft elk dienstencentrum een zorgcoach die instaat voor het beantwoorden van zorgvragen en het begeleiden naar de meest gepaste oplossing.


Voor dienstverlening kan teruggegrepen worden naar ons brede aanbod, namelijk: 

  • Levering van warme maaltijden aan huis
  • Personenalarmeringstoestel (PAS)
  • Gezinszorg: aangepaste persoonsverzorging en huishoudelijke hulp en een beperkte vorm van psychosociale en pedagogische ondersteuning.
  • Mindermobielencentrale (MMC) voor wie omwille van gezondheidsproblemen geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer.
  • Schoonmaakdienst in samenwerking met Plus Home Services
  • Dienst aangepast vervoer in samenwerking met Rolkar Rivierenland
  • 137 assistentiewoningen
  • Aanvraag voor toelagen zoals mantelzorgtoelage en zorgverzekering
  • Praatcafé Dementie


Thuiszorgdiensten

Lange Schipstraat 27
2800 Mechelen
T 015 44 52 40

 

Werken bij Sociaal Huis Mechelen
Wij hebben geregeld vacatures voor verpleegkundigen, zorgkundigen, onderhoudspersoneel en maatschappelijk werkers. Naast een loon volgens de wettelijke barema’s bieden wij:
- maaltijdcheques
- een gratis hospitalisatieverzekering
- on-the-job-training
- ruime opleidingsmogelijkheden
- een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer

 

Meer informatie

Voor meer informatie over openstaande vacatures kan je je wenden tot het bij de instelling vermelde adres en telefoonnummer of tot het departement Personeel: 015/45 33 40

Een sollicitatieformulier vind je ook op de website: www.mechelen.be/jobs

 

Lees hier meer over onsLees meer over Mechelen, Sociaal Huis Mechelen

Gegevens organisatie

Naam
Sociaal Huis Mechelen
Onderdeel
departement Personeel
Adres
Schaalstraat 46
2800 Mechelen
Postadres
Schaalstraat 46
2800 Mechelen
Telefoon
015 45 33 40
Fax
015 44 51 08
Website
www.mechelen.be/jobs

Actuele vacatures

Verpleegkundige - voltijds/deeltijds

Mechelen, Sociaal Huis Mechelen in Mechelen

Verpleegkundige vaste nachtploeg

Mechelen, Sociaal Huis Mechelen in Mechelen

Hoofdverpleegkundige woonzorgcentrum

Mechelen, Sociaal Huis Mechelen in 

Zorgkundige - Deeltijds

Mechelen, Sociaal Huis Mechelen in Mechelen
logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (18-02-2018 02:27:59)