OCMW Merchtem

OCMW Merchtem


Hoe en waarvoor kan je bij de Sociale Dienst terecht?


Het OCMW is het SOCIAAL HUIS van jouw gemeente. Wij zoeken uit hoe maatregelen, rechten en informatie voor jou in elkaar kunnen passen. Dit is meteen ook onze missie: wij zorgen dat je weet wat er bestaat en wij ondersteunen als je dat wenst.

Ons INFOPUNT SOCIAAL is een centraal aanspreekpunt. Met één telefoonnummer kan je er terecht voor alle administratieve en sociale vragen. Je kan er ook gewoon eens langslopen. De mensen van het infopunt zijn ervaren medewerkers en loodsen je steeds naar het juiste adres, ook als het niet bij hen is!

Wij werken op maat en wij spelen in op noden van jonge mensen, gezinnen en senioren. Het personeel en de diensten zijn er voor jou.

Je kan bij ons terecht:

  • voor budgetbeheer en schuldbemiddeling
  • wanneer je tijdelijk geen inkomen hebt
  • voor financiële steunverlening
  • voor steun aan vreemdelingen
  • voor thuisdiensten
  • voor een sociale woning

Daarnaast staan we je graag bij met info, (juridisch) advies, administratieve en informatieve hulp. We werken bovendien samen met andere sociale organisaties met als doel de Merchtemnaar bij te kunnen staan met raad en daad.

Gegevens organisatie

Naam
OCMW Merchtem
Adres
Gasthuisstraat 19
1785 Merchtem
Postadres
Gasthuisstraat 19
1785 Merchtem
Telefoon
052 46 93 30
Fax
052 37 27 23
Website
www.ocmw-merchtem.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 05:43:02)