Provinciaal Zorgcentrum Lemberge

APB Provinciaal Zorgcentrum Lemberge  


Ons zorgcentrum is een dynamische organisatie die zorg op maat levert aan bejaarde bewoners. Onze campus omvat 242 bedden verspreid over een ziekenhuis-Sp-dienst en een rustoord, gelegen te Merelbeke.
Thuis wonen gaat boven alles. Opgenomen worden in een rusthuis, een rust- en verzorgingstehuis of een ziekenhuis voor chronische zieken is dan ook een ingrijpende ervaring. Toch hebben veel bejaarden bij ons een nieuwe thuis gevonden, ze voelen zich hier gelukkig en geborgen.
In het Provinciaal Zorgcentrum Lemberge brengen wij op een unieke manier de bejaardenzorg en de ziekenhuissector samen in één verzorgingsinstelling. Ons doel is een actieve, dynamische zorgomgeving te zijn voor iedereen, ongeacht de sociale achtergrond of geloofsovertuiging.
Een team van gemotiveerde zorgverleners staat in voor de dagelijkse verzorging, de ontspanning en ook voor een doordacht palliatief beleid, dat elke vorm van therapeutische hardnekkigheid weert.

Gegevens organisatie

Naam
Provinciaal Zorgcentrum Lemberge
Adres
Salisburylaan 100
9820 Merelbeke
Postadres
Salisburylaan 100
9820 Merelbeke
Telefoon
09 272 20 30
Website
www.provinciaalzorgcentrumlemberge.be

Actuele vacatures

Directeur Woonzorgcentrum (m/v)

Merelbeke, Provinciaal Zorgcentrum Lemberge in Merelbeke
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 04:31:47)