Zorgverblijf Ter Duinen


Zorgverblijf Ter Duinen is reeds lang een hersteloord en vakantiecentrum van de Christelijke Mutualiteit te Nieuwpoort.


Zorgverblijf Ter Duinen is uniek gelegen, op 1 km wandelafstand van de Noordzee. Het centrum dat volledig toegankelijk is en waar herstellenden, kortverblijvers, chronisch zieken, gehandicapten en bejaarden kunnen genieten van een deugddoende herstelkuur of vakantieverblijf.

 

Het centrum is gelegen in een schitterend park waar groen en waterpartijen voor alle rust zorgen. De kamers zijn volledig aangepast aan de noden van de minder mobiele resident en ingericht met telefoon, tv en ijskast. Het restaurant biedt u een gevarieerde en gezonde maaltijd, indien nodig aangepast aan uw specifiek dieet. Voor een drankje, een kleine versnapering of een babbel kan u terecht in de ruime cafetaria. Om onze residenten elke dag met de beste zorgen te kunnen omringen beschikken wij over een team van ongeveer 160 professionele medewerkers : dit bestaat uit een zorgteam van verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, diëtisten en artsen alsook uit het horecapersoneel en een animatieteam. Daarenboven kunnen wij constant beroep doen op een groot aantal vrijwilligers die zorgen voor de begeleiding van de residenten.

 

Hersteloord en Kortverblijf

Een operatieve ingreep of een dom ongeval kan betekenen dat u na uw ziekenhuisverblijf nog een lange weg te gaan heeft vooraleer u naar huis kan.

Weer leren stappen na een heupoperatie of weer op krachten komen na bijvoorbeeld een complexe hartchirurgie? Zorgverblijf Ter Duinen biedt u graag een tijdelijke thuis, waar zorg en herstel centraal staan.

Ook de partner of begeleider is welkom, ook al heeft die zelf zorgen nodig. De medische revalidatie, de psychosociale begeleiding, de rust en de animatie helpen de herstellenden zo vlug mogelijk hun plaats in het gezin en beroepsleven opnieuw in te nemen. Verpleegkundige zorgen maken een voornaam deel uit van de revalidatie van onze residenten.

 

Vakantiecentrum

Zorgverblijf Ter Duinen is ook een vakantiecentrum waar chronisch zieke en gehandicapte mensen een heerlijke vakantie kunnen beleven, alleen of met hun familie. De meeste vakanties in Zorgverblijf Ter Duinen zijn groepsvakanties, georganiseerd door Ziekenzorg CM. Verpleegkundigen en vrijwillige medewerkers staan in voor de begeleiding. Er wordt een programma op maat van de vakantieganger gemaakt. In december, januari en februari organiseert Zorgverblijf Ter Duinen vakanties waaraan chronisch zieken en gehandicapten individueel kunnen deelnemen. Zorgverblijf Ter Duinen zorgt voor de begeleiding door verpleegkundigen en door vrijwilligers met tevens heel wat animatieactiviteiten. Zo wordt de lange donkere winter een stuk korter en stralender.

 

Zorgverblijf Ter Duinen heeft een capaciteit van 375 Bedden

  • 217 bedden Herstel
  • 10 bedden Kortverblijf
  • 148 bedden Vakantie

Voel je je aangesproken door onze instelling en wens je info over openstaande vacatures, neem dan gerust contact op. 

 

Voor meer informatie

Zorgverblijf Ter Duinen

T.a.v. Sandra Bosmans (directeur)

Louisweg 46

8620 Nieuwpoort

Tel 058/22.33.11

E-mail: sandra.bosmans@cm.be

Internet: www.terduinen.be

 

Lees hier meer over onsLees meer over Nieuwpoort, Zorgverblijf Ter Duinen

Gegevens organisatie

Naam
Zorgverblijf Ter Duinen
Adres
Louisweg 46
8620 Nieuwpoort
Postadres
Louisweg 46
8620 Nieuwpoort
Telefoon
058 22 33 11
Website
www.terduinen.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (01-08-2021 19:11:13)