Novellas Healthcare

Qualified people. Better results.


Al meer dan 10 jaar gaat Novellas Healthcare op zoek naar de “perfect match” tussen kandidaten en ondernemingen in de healthcare sector. Het is onze missie om jouw carrière maximaal te ontwikkelen, en zo ook het human capital van bedrijven en ziekenhuizen.


Novellas Healthcare is een Belgische holding met meer dan 10 jaar ervaring in staffing diensten voor de gezondheidssector. Onze partners zijn ziekenhuizen, zorgverstrekkers en producenten van geneesmiddelen en medisch materiaal,.

Ons doel is om professionals in de zorg en welzijn bij te staan in het maximaliseren van hun carrière, waarbij we zo tevens bouwen aan het ‘human capital’ van onze klanten.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een waardevolle en vaste partner geworden van verschillende zorgorganisaties voor de ontwikkeling van hun personeelsbestand.

Naast onze activiteiten in rekrutering en selectie hebben we een eigen team van professionals die worden ingeschakeld voor tijdelijke projecten.

Zo schakelen wij oa onze eigen verpleegkundigen in voor:

  • de opvolging van klinische studies
  • het begeleiden van patiënten in het kader van behandelingen voor chronische ziekten of complexe aandoeningen
  • het adviseren en begeleiden van ziekenhuizen bij het management van hun afdelingen.
  • Wij zijn tevens gespecialiseerd in de ontwikkeling van educatieprogramma’s voor verschillende patiëntengroepen, en het inzetten van verpleegkundigen staat daarin centraal.


Sinds 2012 zijn we ook actief op internationaal vlak met een vestiging in het Verenigd Koninkrijk.


Benieuwd naar meer? Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Lees hier meer over onsLees meer over Novellas Healthcare

Gegevens organisatie

Naam
Novellas Healthcare
Adres
Jan De Keersmaeckerstraat 25
1731 Zellik
Postadres
Jan De Keersmaeckerstraat 25
1731 Zellik
Telefoon
02/456 00 00
Fax
02/456 00 69
Website
www.novellashealthcare.eu

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 08:30:12)