Randstad Medical

Zet je dromen in beweging


De medische sector is constant in beweging. Je vindt er een waaier van uitdagingen… en vast ook eentje die op jouw lijf geschreven is. De consultants van Randstad Medical helpen je om de zorgjob van je dromen te vinden.


Julie, Anna, Naïma, Saïd en Michel gingen je al voor. Zij vertellen hoe ze dankzij Randstad Medical precies de job vonden die ze zochten.

Julie: “Ik heb vier kinderen. Sinds kort studeren ze allemaal. Dat is een zware kost." Julie klopte aan bij Randstad Medical en zij zorgden voor de perfecte oplossing. "Ik werk nu 6 nachten per maand extra als verpleegkundige. Dat geeft mij de financiële ademruimte om de dromen van mijn kinderen waar te maken.”

Ook Anna is enthousiast. “Ik zocht een tijdelijke uitdaging voor enkele maanden. Randstad Medical vond voor mij een geknipte opdracht als verpleegkundige. Precies wat ik wou!"

Naïma contacteerde Randstad Medical met een heel andere vraag. "Ik werkte al enkele jaren halftijds in een heel leuke job met wisselende uren. Na mijn scheiding volstond mijn halftijds loon niet meer. Ik vreesde dat ik een compleet nieuwe job zou moeten zoeken, met meer uren. Gelukkig dacht Randstad Medical daar anders over. Zij zorgen ervoor dat ik op mijn vrije momenten kan bijwerken als zorgkundige." De perfecte oplossing voor Naïma. Ze kon aan de slag blijven in haar vertrouwde, halftijdse job en combineert die nu met ander werk.

Saïd vond een nieuwe vaste job via Randstad Medical. "Na een kennismakingsgesprek stelde de consultant me voor om te solliciteren in het forensisch psychiatrisch centrum van Gent. Dat was een werkomgeving waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar de klik was er meteen! Ik kon onmiddellijk vast aan de slag. Ik ben nu zelfs al doorgegroeid naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Randstad Medical heeft in mij iets gezien waar ik zelf nooit aan gedacht had."

Michel stapte bij Randstad Medical binnen toen hij in 2012 met pensioen ging. "Ik was nog niet toe aan een rustig leven, dus ik deed mijn stoute schoenen aan en stapte bij Randstad Medical binnen. Caroline van Randstad was meteen enthousiast om mij aan het werk te zetten. Ze weet perfect welke opdrachten mij interesseren en hoeveel ik mag bijverdienen. Top!”

Dagelijks nieuwe vacatures
Randstad Medical is een gespecialiseerd HR-kantoor voor de zorgsector. Omdat het al vele jaren actief is in de sector, heeft het een groot netwerk uitgebouwd. "We staan dagelijks in contact met tal van zorgorganisaties. Daardoor zijn we snel op de hoogte van hun personeelsnoden. Sommige zoeken tijdelijke medewerkers, anderen willen vast aanwerven… Elke dag kruisen er wel nieuwe vacatures ons pad, want de sector is constant in beweging."

Beantwoord jij aan deze 5 criteria?

 • Je genoot een opleiding in de zorgsector
 • Je bent zorgzaam, stipt en flexibel.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Je houdt van wisselende werkuren (ploegensysteem).
 • Je wilt werken in een ziekenhuis, een woonzorgcentrum, een labo, een dokterspraktijk, een medisch centrum of in de thuiszorg.

Herken jij jezelf in een van deze uitspraken?

 • "Ik zou deze zomer graag een studentenjob in de zorg doen."
 • "Joepie, afgestudeerd! Ik wil graag snel een toffe, vaste job vinden!"
 • "Ik doe nog een specialisatie, maar wil graag al een aantal uren per week aan de slag zodat ik toch al wat werkervaring kan opdoen."
 • "Ik ben wel aan de slag, maar wil er nog iets extra's bijnemen. Ik heb er de tijd voor en de goesting. En dan verdien ik nog wat bij."
 • "Ik ben zelfstandig verpleegkundige en zou graag op projectbasis werken."
 • "Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Ik wil hogerop."

Neem zeker contact op met Randstad Medical.
We zetten alles in het werk om de zorgjob van je dromen te vinden!

Weet je wat je wilt doen? Of wil je het samen met ons uitzoeken?
Randstad Medical gaat met jou op zoek naar de job die in jouw leven past. Voltijds of deeltijds, korte of lange opdrachten, of (onmiddellijk) vast.

www.randstad.be/medical
medical@randstad.be

Lees hier meer over onsLees meer over Randstad Medical

Gegevens organisatie

Naam
Randstad Medical
Adres
Access Building, Keizer Karellaan 586, bus 8
1082 Brussel
Postadres
Access Building, Keizer Karellaan 586, bus 8
1082 Brussel
Website
https://www.randstad.be/nl/werkgevers/specialisaties/medisch-ver

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (01-08-2021 19:17:06)