Vulpia

Zorg zonder zorgen


 


Zorg zonder zorgen
Vulpia, organisatie voor ouderenzorg stelt het welzijn van haar residenten voorop. In vertrouwen en met respect voor elkaar zorgen medewerkers voor een aangename thuisomgeving. Huiselijk wonen koppelen aan individuele zorg.


Openheid

Deze openheid voor ieders inbreng, gewoonten en achtergrond, maakt dat Vulpia een kwalitatief hoogstaande dienstverlening brengt in al haar facetten.


Vulpia is een sterkgroeiende onderneming

Ongeveer 2.500 medewerkers staan dagelijks klaar voor onze bewoners. Zorg zonder zorgen is daarbij ons motto. Jaarlijks bouwen we bij en investeren we in een mooie toekomst voor ouderen. Schrijf jij mee aan ons verhaal?

Vermits we volop uitbreiden zijn we steeds op zoek naar fijne medewerkers. Op de pagina's hierna vind je een greep uit onze woonzorgcentra. Het is onmogelijk om al onze vacatures up to date te publiceren in dit magazine, kijk daarom op onze website www.vulpia.be.Missie

Het bieden van een hoogkwalitatieve dienstverlening binnen de zorgsector die in alle facetten bijdraagt tot het welzijn van onze klanten.
Wij bieden aan al onze klanten een zorg op maat. Dit gebeurt binnen zijn of haar (nieuwe) thuisomgeving. Vanaf dag één staat de bewoner centraal waarbij we luisteren naar en rekening houden met diens specifieke behoeften. Deze persoonlijke aanpak willen wij ook bieden aan onze medewerkers.


Kernwaarden


Betrokkenheid
Betrokken medewerkers stralen kracht uit en hebben een hart voor de zorg en onze ouderen.Betrokkenheid staat bij Vulpia centraal. Het zit in ons DNA én dat van onze medewerkers. We communiceren op een positieve en open manier, vanuit onze overtuiging dat kennisdeling betrokkenheid stimuleert.Een open cultuur

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Net dat maakt ons tot wie wij zijn. Die positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners én medewerkers.


Vertrouwen

Vertrouwen is loslaten. Dat is heel wat. Onze bewoners moeten steeds het gevoel hebben in goede handen te zijn. Daarbij zijn onze medewerkers van goudwaarde. Zij zorgen voor een gevoel van veiligheid, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Dat beseffen wij maar al te goed.


Respect

Net als vertrouwen dragen wij ook respect hoog in het vaandel. U mag dit van iedereen binnen onze organisatie verwachten, maar respect is ook tweerichtingsverkeer. Je geeft respect en je ontvangt respect. Wij verwachten dit evenzeer binnen het Vulpia-team als bij onze klanten en bewoners onderling.Kerncompetenties (dienen aanwezig te zijn bij elke Vulpia medewerker)

Klantgerichtheid

Ik benader elke situatie op een beleefde, vriendelijke, hulpvaardige manier, vanuit de behoefte van de klant.Betrouwbaarheid

Ik doe wat ik zeg en ik kom op een eerlijke manier mijn beloftes na.Inlevingsvermogen

Ik verplaats me in elke situatie in de beleving en behoefte van de ander.Samenwerking

Ik lever een actieve bijdrage aan het ge-meenschappelijk doel, waarbij ik spontaan hulp aanbied en/of aanvaard van anderen.Omgaan met diversiteit

Ik erken en aanvaard dat anderen verschillend zijn, denken en handelen.Initiatief

Ik bedenk op een proactieve en creatieve manier oplossingen en verbeteringen.Kwaliteitsdenken

Ik stel mijn dagelijkse manier van werken regelmatig in vraag en ik streef naar continue verbetering, zowel binnen mijn eigen werk als dat van de organisatie.

 

Lees hier meer over onsLees meer over Vulpia

Gegevens organisatie

Naam
Vulpia
Adres
Ruiterijschool 6
2930 Brasschaat
Postadres
Ruiterijschool 6
2930 Brasschaat
Telefoon
03 680 29 82
Fax
03 680 29 99
Website
www.vulpia.be

Actuele vacatures

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-10-2021 17:28:06)