vzw Verpleging aan Huis


Vzw Verpleging Aan Huis (VAH) is een door het RIZIV erkende dienst thuisverpleging die actief is over het ganse Waasland. Een van de troeven is onze energieke groepsgeest. Er is een hartelijke en open sfeer met ruimte voor inspraak en creativiteit. Kortom, een organisatie met een hart voor patiënten én verpleegkundigen.


Thuisverpleging
Onze dienst verleent thuisverpleging in het Waasland opgesplitst in verschillende regio’s: Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Belsele, Lokeren, Hamme, Haasdonk, Melsele, Waasmunster en Zele. Vanuit die regio’s werken we telkens met een team van 4 tot 10 thuisverpleegkundigen. Elk team heeft een regioverantwoordelijke die de werkplanning opmaakt en bespreekt. 

Verpleging in MPI’s

Tevens verzorgen wij ook de verpleging aan patiënten in een aantal instellingen (MPI’s). Deze bewoners zijn mensen met een licht tot diep mentale handicap. Instellingen doen beroep op onze verpleegkundigen om hun bewoners te helpen bij de hygiënische verzorging. Deze instellingen zijn gelegen te Lovendegem, Landegem, Deinze en Brugge.


Werken als zelfstandige verpleegkundige
Verpleging aan Huis is een groeiende organisatie waar verpleegkundigen werken als zelfstandige verpleegkundige in hoofd – of bijberoep. Zelfstandige verpleegkundigen worden betaald per prestatie en ontvangen elke maand hun ereloon.


Vast werkrooster
Op vlak van arbeidsritme zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen tussen ochtend- of avonddiensten, onderbroken diensten en/of enkel weekends. We proberen steeds om samen een vast werkrooster op te stellen dat zich om de 2 weken herhaalt zodat gezin en werk gemakkelijk te combineren valt.


Permanente bijscholing
Omdat we kwaliteitszorg heel belangrijk vinden, organiseren we geregeld infonamiddagen en infoavonden over uiteenlopende thema’s om zo de verpleegkundigen de kans te geven om zich permanent te kunnen bijscholen. Verpleegkundigen die een interesse hebben in een bepaald domein , krijgen ook de kans om zich als referentieverpleegkundige of regioverantwoordelijke te specialiseren.


Teamvergaderingen
Als thuisverpleegkundige werk je zelfstandig en toch is het belangrijk dat je met je collega’s een goed team vormt waarvan je ondersteuning krijgt. Uiteindelijk draag je samen als team de verantwoordelijkheid over dezelfde patiënten. Op teamvergaderingen die 1 keer per maand plaatsvinden worden probleem- of complexe zorgsituaties besproken en kun je samen met de regioverantwoordelijke oplossingen of voorstellen aanbrengen.


Interesse of meer info?
Heb je vragen omtrent het zelfstandig
statuut of wil je meer info over
onze organisatie? Neem dan contact
op met:

Jurgen Ongena                                                      Inge Alloo
Teamcoördinator Oost Vlaanderen                            Teamcoördinator  West Vlaanderen 

jurgen.ongena@vzwverplegingaanhuis.be                 inge.alloo@vzwverplegingaanhuis.be

tel: 0470/05 63 96                                                 tel: 0496/12 11 24

VZW Verpleging Aan Huis
Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

Websitewww.vzwverplegingaanhuis.be

Facebook: https://www.facebook.com/Vzw Verpleging Aan Huis

Gegevens organisatie

Naam
vzw Verpleging aan Huis
Adres
Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas
Postadres
Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas
Telefoon
03 776 60 01
Website
www.vzwverplegingaanhuis.be

Actuele vacatures

zelfstandige Zorgkundige Regio Deinze

vzw Verpleging aan Huis in Gent-Deinze

Zelfstandige thuisverpleegkundige - Deinze

vzw Verpleging aan Huis in Gent-Deinze

Jobstudent thuisverpleegkundige Brugge Ons Erf

vzw Verpleging aan Huis in Brugge

Thuisverpleegkundige Stekene

vzw Verpleging aan Huis in Stekene - Moerbeke

Jobstudent thuisverpleegkundige Stekene

vzw Verpleging aan Huis in 
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-05-2018 00:12:51)