Residentie Seniorplaza

Onze thuiszorg maakt het verschil


OTV is een onafhankelijke en bloeiende thuiszorgorganisatie, actief in Vlaanderen en met hoofdzetel in Willebroek. Onze organisatie biedt thuiszorg aan op maat van de klant. Kwaliteit en deskundigheid dragen wij hoog in het vaandel.


Iedereen, jong en oud, die zorg nodig heeft, kan gedurende een korte of langere periode terecht bij onze dienst voor gezinszorg. Voor mensen die omwille van leeftijd, handicap, gezondheidsredenen, … niet meer kunnen instaan voor het onderhoud van de woning, is er de OTV-poetsdienst. Jonge gezinnen met een pasgeboren baby kunnen terecht bij onze dienst voor kraamzorg. Heeft u verpleegkundige zorgen nodig, dan kunt u rekenen op OTV-thuisverpleging (Geert Joos).

 

Tenslotte is OTV een erkende dienstencheque-onderneming waar iedereen die huishoudelijk werk liever uitbesteedt, terecht kan.

 

De combinatie van al deze diensten maakt OTV dé thuiszorgorganisatie bij uitstek.

 

Om u als klant ook te laten genieten van andere diensten buiten de thuiszorg, werkt OTV nauw samen met Seniorplaza.

 

Seniorplaza

 

Seniorplaza is een uniek totaalconcept waar jong en oud elkaar ontmoeten. Onze organisatie biedt residentieel wonen voor senioren en beschikt over een thuishotel, een zorghotel en assistentiewoningen.

 

Seniorplaza biedt een ruime waaier van activiteiten aan, waarin zowel ontspannende als informatieve aspecten aan bod komen.

 

Ingebed in het centrum van Willebroek, is Seniorplaza een levendige plek waar residenten, gasten, bezoekers, medewerkers en het bredere publiek elkaar op een spontane wijze kunnen ontmoeten. Het vijfsterrenconcept van Seniorplaza staat garant voor een boeiende mix tussen wonen, werken, winkelen, wellness en welzijn.

 

www.otv.be

Gegevens organisatie

Naam
Residentie Seniorplaza
Adres
Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek
Postadres
Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek
Telefoon
+32 3 860 70 00
Website
www.seniorplaza.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 05:11:36)