Gasthuiszusters Antwerpen

Je bent van harte welkom!


  • Nieuwe medewerkers verwelkomen we hartelijk. We zorgen voor onthaal en een inscholing op maat samen met de leidinggevende, een meter of peter op dienst en collega’s. We vinden deze opleidingsdag met onze nieuwe medewerkers erg belangrijk. We maken samen afspraken over jouw verdere ontwikkeling binnen onze organisatie en we ondersteunen je graag, zowel wat betreft je geïnvesteerde uren als je kosten.

  • Werk je elders en heb je al heel wat anciënniteit? Geen probleem. We nemen alle relevant opgebouwde anciënniteit bij je vorige werkgevers volledig over. Je komt terecht in een aangepast GZA baremasysteem met toeslagen voor onregelmatige prestaties op zon- en feestdagen, op zaterdag en tijdens de nacht. Een wachten oproepvergoeding en ook premies voor bijzondere beroepstitels zijn voorzien.

  • Onze medewerkers hebben recht op vijf bijkomende vakantiedagen uit de sector en drie GZA vakantiedagen. Dit betekent dat je bovenop de twintig wettelijke vakantiedagen, acht extra vrije dagen krijgt.

  • Je krijgt de mogelijkheid om gratis bij onze hospitalisatieverzekering aan te sluiten en na vijf jaar dienst is er onze aanvullende verzekering bij ziekte en ongeval in het privéleven. Onze kilometervergoeding geldt voor iedereen, ook voor wie te voet of met de fiets naar het werk komt. Terugbetaling van openbaar vervoer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

  • Werken bij GZA betekent ook kunnen deelnemen aan tal van leuke activiteiten: de jaarlijkse dropping, de  GZA quiz, de GZA Stagepluim, de jubilarissenviering, de nieuwjaarsreceptie en deelname aan de DVV Antwerp Ten Miles & Marathon zijn maar enkele voorbeelden.

  • We bieden personeelsvoordelen, zoals kortingen op tal van vrijetijdsbestedingen, waaronder bijvoorbeeld een fitnessabonnement.

 

Voor al onze voordelen:

kijk op www.werkenbijgza.be

 

Waag jij de sprong naar GZA?

Als je goed zit, weet je het meteen. Bij GasthuisZusters Antwerpen (GZA) vind je een innovatieve organisatie van ziekenhuiscampussen en woonzorgcentra. We vormen een eensgezinde ploeg van collega’s die er elke dag staat en die mensen met de beste zorg omringen. We kiezen bewust voor afwisselend werk in een warme, persoonlijke sfeer. Bovendien kom je in een continu evoluerende omgeving waar uitstekend opgeleide professionals graag hun verantwoordelijkheid nemen. Hier voeren we een open dialoog en waarderen we medewerkers voor hun engagement.

Kortom: we bieden echte ontplooiingskansen en een mooi toekomstperspectief.
Je merkt het snel, bij GZA kom je perfect terecht.

We vangen je zorgvuldig op in een fijne groep waarin jij zeker je goesting vindt. 

 

Belangstelling?

Mail naar jobsite@gza.be of bel +32 3 443 42 50.

Meer informatie op www.werkenbijgza.be

 

Zorg met goesting en een glimlach

campus Sint-Augustinus - campus Sint-Vincentius - campus Sint-Jozef
De Bijster - De Eeckhof - De Zavel - Goudblomme - Sint-Bavo
Gemeenschapshuis Sint-Camillus - Sint-Gabriël - Sint-Vincentius

Lees hier meer over onsLees meer over Wilrijk, Gasthuiszusters Antwerpen

Gegevens organisatie

Naam
Gasthuiszusters Antwerpen
Adres
Sint-Augustinuslaan 20
2610 Wilrijk
Postadres
Sint-Augustinuslaan 20
2610 Wilrijk
Website
www.gza.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 06:29:34)