Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

thuisverplegen. thuiswerken. thuiskomen


Het Wit-Gele is een organisatie voor thuisverpleging die provinciaal georganiseerd is.

Bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen werken onze thuisverpleegkundigen als autonome professionals en zetten de patiënt centraal in de kwalitatieve en verantwoorde verpleegkundige zorgrelatie. Ze zijn er voor de patiënten. Zij maken dit waar in samenwerking met een team van collega’s, de behandelende arts(en) en andere zorgverleners. Het Wit-Gele Kruis ondersteunt hen hierin actief en wendt de beschikbare middelen doelmatig en verantwoord aan in het voordeel van de patiënt.


WAAROM WERKEN BIJ HET WIT-GELE KRUIS ZO LEUK IS?

- Samen met jouw fantastische collega's werk je in een (h)echt team.
- Je biedt totaalzorg aan al jouw patiënten.
- Je patiënten zijn je heel dankbaar omdat zij dankzij jouw goede zorgen langer in hun eigen leefomgeving kunnen blijven.
- Je bouwt een vertrouwensband op met je patiënten die meestal langere tijd door jou verzorgd worden.
- Je maakt deel uit van een organisatie die innovatief is, vertrouwen heeft in de competenties van al haar medewerkers en die bekommerd is om het welzijn van haar patiënten én medewerkers.
- Je neemt zelf verantwoordelijkheid op en krijgt beslissingsbevoegdheid samen met de andere collega's in jouw team.
- Je staat er nooit alleen voor. Je krijgt ondersteuning van een team van medewerkers op vlak van administratie, regelgeving, vorming en opleiding, materialenbeheer... De gespecialiseerde teams helpen jou bij verpleegtechnische zorgen.
- Dankzij het Elektronisch Verpleegdossier op jouw tablet heb je de laatste info over je patiënten steeds bij de hand. Je houdt je patiëntendossiers bij op je tablet, waardoor papier overbodig wordt.
- Je hoeft nooit 's nachts te werken.
- Je beschikt over een eigen wagen, een groepsverzekering, een persoonlijke gsm, een extra verzekering tegen ongevallen in je privé-omgeving, bovenop je wettelijk loon met tal van toeslagen en maaltijdcheques.

Pas afgestudeerd of reeds een zee aan ervaring? Je bent WELKOM bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen! Wil jij één van onze fantastische collega's worden? Ontdek snel wat we jou te bieden hebben.

Gegevens organisatie

Naam
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Adres
Jenny Tanghestraat 2
9050 Gent (Ledeberg)
Postadres
Jenny Tanghestraat 2
9050 Gent (Ledeberg)
Telefoon
09 265 75 75
Website
www.mijncollegaszijnfantastisch.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (01-08-2021 19:03:15)