ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (ZNA)

Blijven plakken bij ZNA


Jaarlijks lopen zo’n 1300 studenten verpleegkunde stage in een van de ZNA-ziekenhuizen. En door de grootte van de organisatie is er voor elk wat wils. Veel stagiairs zijn zelfs zo enthousiast, dat ze na hun studies bij ZNA blijven.


Jacqueline Borin ontdekte haar droomjob in ZNA Middelheim.

“Sinds mijn twaalfde wist ik al dat ik vroedvrouw wilde worden. Tot ik in mijn eerste jaar vroedkunde ook stage moest lopen op een verpleegafdeling in ZNA Middelheim (7C). Daar besefte ik dat verpleegkunde eigenlijk mijn ding is, dat ik mij meer verpleegkundige dan vroedvrouw voel. Mijn stagebegeleider bevestigde deze indruk. Het volgende schooljaar ben ik verpleegkunde gaan studeren. Door mijn enthousiasme vlogen de jaren voorbij. Ik kwam tijdens mijn stages op dezelfde afdeling in ZNA Middelheim terecht. Ik vond het er leuk werken en was dan ook dolblij toen ik er na mijn studies aan de slag kon.

 

Ik kom in contact met collega’s op zowat alle diensten.

Nog maar pas was ik gestart toen mijn leidinggevende vroeg of ik mentor wilde worden. Ik volgende een mentoren-opleiding en begeleidde stagiairs op de dienst. Het is ¸ jn om studenten te zien openbloeien tijdens hun stage.” “Een jaar terug ben ik mama geworden en ben ik overgestapt naar de mobiele equipe. Ik werk nu op vaste dagen, met regelmatige uren én kom in contact met collega’s op zowat alle diensten. Mijn plaats op 7C werd ingenomen door een student die ik zelf nog begeleidde!”

 

Audrey Van Haesendonck werkt in een reuzeteam in ZNA Sint-Elisabeth

“Ik was boos toen ik hoorde dat mijn school in Lier mij voor mijn stage helemaal naar ZNA Sint-Elisabeth in het centrum van Antwerpen stuurde. Maar die boosheid was snel verdwenen. Want vanaf de eerste dag werd ik op de afdeling psychogeriatrie supervriendelijk ontvangen.”

"Vanaf de eerste dag werd ik op de afdeling supervriendelijk ontvangen."

“Mijn mentor gaf mij een rondleiding in het ziekenhuis en ik kon haar alle mogelijke vragen stellen. Ook al was ik nog student, ik kreeg onmiddellijk het gevoel dat ik bij dit ¸ jne team hoorde.”

“Omdat zorg voor ouderen ook echt mijn ding is, wilde ik hier graag na mijn opleiding blijven werken. En ik had chance: in de zomer werd er een vacature gepubliceerd. In augustus heb ik mijn contract getekend en sindsdien kom ik hier iedere dag met plezier werken.”


“Ik woon in Lier, maar van de afstand naar mijn werk maak ik geen punt. Na het werk gaan we samen met de collega’s een terrasje doen of shoppen.”

 

Ontdek al onze vacatures op: www.zna.be/jobs

 

ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg - ZNA Sint-Erasmus - ZNA Jan Pal¸fijn - ZNA Hoge Beuken - ZNA Medisch Centrum Regatta - ZNA Medisch Centrum Kaai 142 - ZNA Joostens

 

Lees hier meer over onsLees meer over ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (ZNA)

Gegevens organisatie

Naam
ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (ZNA)
Adres
Lange Beeldekensstraat 267
2060 Antwerpen
Postadres
Lange Beeldekensstraat 267
2060 Antwerpen
Telefoon
03 217 79 90
Website
www.zna.be

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 04:04:23)