Zorgbedrijf Rivierenland

Lokale zorg, vanaf nu centraal


There's a new kid in town:
Zorgbedrijf Rivierenland


Zorgbedrijf Rivierenland organiseert sinds 1 januari 2018 samen met meer dan 750 werknemers de zorg in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver. Ze is als OCMW-vereniging opgericht door de OCMW’s van Sint-Katelijne-Waver en Mechelen, met eigen kernwaarden, identiteit en toekomstvisie. Kwalitatieve zorg voor het individu staat centraal.NIET NIEUW, WEL VERNIEUWEND
Het zorgbedrijf vervult een coördinerende rol voor de bestaande lokale zorginstellingen in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver. Dit zorgt ervoor dat er een sterke keten van gespecialiseerde en efficiëntere lokale zorg ontstaat. Want een zorgaanbod over de gemeentegrenzen heen biedt de schaalgrootte en expertise die nodig is om in te spelen op de vergrijzing en de stijgende vraag naar (kinder)opvang.We werken toekomstgericht door vernieuwende ondersteuningsmiddelen uit te proberen en verouderde gebouwen te vernieuwen.  


SAMEN EEN STERK AANBOD
Het zorgbedrijf ondersteunt jong en oud in de manier waarop zij hun leven willen leiden, via advies, begeleiding, opvang en huisvesting met een uitgebreid aanbod over de lokale grenzen heen.


Ons aanbod:

  • 3 woonzorgcentra
  • Dag- en nachtopvang + kortverblijf
  • 6 kinderdagverblijven
  • 5 lokale dienstencentra
  • Thuiszorgdiensten

 

ONZE VISIE OP DIENSTVERLENING
Iedereen – kinderen en ouderen – wil zijn leven op zijn eigen manier (blijven) invullen. Dat is een basisvoorwaarde voor een zinvol en gelukkig leven. Zorgbedrijf Rivierenland zorgt dan ook voor een aangepast aanbod. We coachen, begeleiden en ondersteunen op maat van elk individu.


In dialoog met de klant gaan we op zoek naar de beste zorg.


ONS PLAN VOOR DE TOEKOMST
In 2020 zal één Vlaming op vijf 65 jaar of ouder zijn, en in 2030 zal dit 1 op 4 zijn. Zowel in Mechelen als in Sint-Katelijne-Waver bereiden we ons hierop voor met de bouw van nieuwe woonzorgcentra. Volledig aangepast de noden van de moderne oudere en 100% werkvriendelijk.


We streven ernaar om het unieke van zowel onze klanten als van onze medewerkers te voorop te stellen. Via zorgflats en kleinschalig wonen voor personen met dementie willen we zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren en de zelfstandigheid van de bewoners te stimuleren.


Onze medewerkers krijgen maximale autonomie, doen aan zelfroosteren en mogen hun creativiteit gebruiken bij al wat ze doen. Dankzij hen is het leven in onze woonzorgcentra meer dan enkel zorg.

Lees hier meer over onsLees meer over Zorgbedrijf Rivierenland

Gegevens organisatie

Naam
Zorgbedrijf Rivierenland
Onderdeel
dienst Personeel
Adres
Schaalstraat 46
2800 Mechelen
Postadres
Schaalstraat 46
2800 Mechelen
Telefoon
015 45 33 40
Fax
015 44 51 08
Website
www.zorgbedrijfrivierenland.be/vacatures

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

logo
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (19-04-2021 05:35:25)