ZorgConnect


Vzw Verpleging Aan Huis (VAH) is een door het RIZIV erkende dienst thuisverpleging die actief is over het ganse Waasland. Een van de troeven is onze energieke groepsgeest. Er is een hartelijke en open sfeer met ruimte voor inspraak en creativiteit. Kortom, een organisatie met een hart voor patiënten én verpleegkundigen.


Thuisverpleging
Onze dienst verleent thuisverpleging in het Waasland opgesplitst in verschillende regio’s: Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Belsele, Lokeren, Hamme, Haasdonk, Melsele, Waasmunster en Zele. Vanuit die regio’s werken we telkens met een team van 4 tot 10 thuisverpleegkundigen. Elk team heeft een regioverantwoordelijke die de werkplanning opmaakt en bespreekt. 

Verpleging in MPI’s

Tevens verzorgen wij ook de verpleging aan patiënten in een aantal instellingen (MPI’s). Deze bewoners zijn mensen met een licht tot diep mentale handicap. Instellingen doen beroep op onze verpleegkundigen om hun bewoners te helpen bij de hygiënische verzorging. Deze instellingen zijn gelegen te Lovendegem, Landegem, Deinze en Brugge.


Werken als zelfstandige verpleegkundige
Verpleging aan Huis is een groeiende organisatie waar verpleegkundigen werken als zelfstandige verpleegkundige in hoofd – of bijberoep. Zelfstandige verpleegkundigen worden betaald per prestatie en ontvangen elke maand hun ereloon.


Vast werkrooster
Op vlak van arbeidsritme zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen tussen ochtend- of avonddiensten, onderbroken diensten en/of enkel weekends. We proberen steeds om samen een vast werkrooster op te stellen dat zich om de 2 weken herhaalt zodat gezin en werk gemakkelijk te combineren valt.


Permanente bijscholing
Omdat we kwaliteitszorg heel belangrijk vinden, organiseren we geregeld infonamiddagen en infoavonden over uiteenlopende thema’s om zo de verpleegkundigen de kans te geven om zich permanent te kunnen bijscholen. Verpleegkundigen die een interesse hebben in een bepaald domein, krijgen ook de kans om zich als referentieverpleegkundige of regioverantwoordelijke te specialiseren.


Teamvergaderingen
Als thuisverpleegkundige werk je zelfstandig en toch is het belangrijk dat je met je collega’s een goed team vormt waarvan je ondersteuning krijgt. Uiteindelijk draag je samen als team de verantwoordelijkheid over dezelfde patiënten. Op teamvergaderingen die 1 keer per maand plaatsvinden worden probleem- of complexe zorgsituaties besproken en kun je samen met de regioverantwoordelijke oplossingen of voorstellen aanbrengen.


Interesse of meer info?
Heb je vragen omtrent het zelfstandig statuut of wil je meer info over onze organisatie? Neem dan contact op met:

Jurgen Ongena
Team coördinator
VZW Verpleging Aan Huis
Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

 

Tel.: 0470/05 63 96

E-mailjurgen.ongena@vzwverplegingaanhuis.be

Websitewww.vzwverplegingaanhuis.be

Facebook: https://www.facebook.com/Vzw Verpleging Aan Huis

Gegevens organisatie

Naam
ZorgConnect
Adres
Nieuwe steenweg 106
9140 Elversele
Postadres
Nieuwe Steenweg 106
9140 Elversele
Telefoon
03 776 60 01
Website
www.zorgconnect.be

Actuele vacatures

En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (10-12-2018 02:34:27)